Шокът на Алисия е огромен: Синът й се жени на 18! (Валерко падна на колене и се сгоди

Шокът на Алисия е огромен: Синът й се жени на 18! (Валерко падна на колене и се сгоди

Какво ли не прави една любов, особено на романтично място като Малдивите… Алисия със сигурност ще си „бие главата“, че е завела там сина си и гаджето му, които я сюрпризираха със… сватба. Да, нещата са напълно сериозни, а Валери Божинов – младши обяви, че се жени още като навърши пълнолетие.

Малкият Валерко, както сме свикнали да го наричаме, показа, че изобщо не е малък, или поне той е убеден в това. За ужас на майка си, той е купил пръстен, който надена на ръката на вече официалната си годеница Ивет Кочова. Знаем, че момичето е спортистка, а и модел, и определено е влязла под кожата на Валерко.

Дали това е първата му голяма любов, не знаем, но е факт и че баща му – Валери Божинов, стана татко на 20 години. А сега ясно виждаме как наследникът му тръгва по неговите стъпки. Валерко падна на колене и поиска ръката на Ивет, която не само прие с охота, а и пусна снимките в нета, за да се похвали на всички.

Като гледаме безкрайните крака на Ивет, ясно е защо Валерко е лапнал въдицата до дъно. Но Алисия определено не е на себе си и с право. Певицата се надявала това да е просто момент, който ще отмине и двамата да продължат с любовта си, но без подобни съдбоносни стъпки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *