Разгеле, Мис България си хвана гадже! Елизабет Кравец: Влюбена съм, той е страхотен! (СНИМКИ на двойката)

Разгеле, Мис България си хвана гадже! Елизабет Кравец: Влюбена съм, той е страхотен! (СНИМКИ на двойката)

Е, мераклиите може да си хапят з@дниците, защото Елизабет Кравец вече е заета. Последната ни Мис България призна, че си е намерила гадже и това е първият мъж, в когото е влюбена през живота си. Знаем, че тя е на 17 години, но на тази възраст доста момичета вече са минали през няколко „любови“.

Предвид клюките, които са публикуваха по разни медии, мнозина моментално предположиха, че Кравец си е паднала по някой „чичко“ с мангизи или просто доста по-възрастен от нея тузар. Ами не! Няма такова нещо!

Гаджето й се казва Атанас Пелтеков и е инфлуенсър в мрежите. Не е обявил годините си, но определено изобщо не изглежда по-голям от Елизабет, така че най-вероятно са набори, плюс-минус 1-2 години разлика.

Запознават се през есента, но стават гаджета чак в края на годината, а преди ден самата Елизабет Кравец пусна снимки с Атанас, за да покаже колко е щастлива и влюбена.

С него тя е на почивка в планинското селце Баня, а като гледаме и си угаждат – луксозен хотел, камина, романтика… Пелтеков е също голям симпатяга, а потребители дори намират известна прилика между двамата. Хайде, честито да им е и да се обичат!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *