Според Славянския календар – Започва Годината на черния лос, ето какво вещае

Според Славянския календар – Започва Годината на черния лос, ето какво вещае

Славянският календар е календарна система, развита и използвана от древните славяни до момента на тяхната християнизация. Той е слънчев календар и е тясно обвързан с езическата славянска религия, с нейните обреди, гадания, празници и церемонии.

Месеците в календара имат оригинални славянски наименования, свързани с особености на климата или на човешките дейности през съответния месец. И днес някои славянски народи употребяват славянските имена на месеците.

Славянският хороскоп е подобен на източния – в него светът се управлява от животински талисмани, общо 16 на брой. 2024 г. ще премине под егидата на черния лос според славянския календар. Това животно покровител не обича негативните хора, измамниците и мързеливите. Царуването му започва на 21 март, но дори и сега експертите препоръчват да се вземе предвид характерът на покровителя, за да не си навлечете ненужни проблеми в началото на годината.

Черният лос е привърженик на традициите и семейните устои, така че 2024 г. с право може да се нарече време за укрепване на семейните връзки. Лосът стои начело на славянския хороскоп, което означава, че новата година ще бъде време на лидери.

Успех очаква хората от творческите професии, както и тези, които работят честно в полза на своето бъдеще.

Черният лос оценява целенасочените, но в същото време честните и неподкупни личности, така че няма да е добре да изневерите или да измамите през 2024-та. Малко вероятно е тези, които грубо нарушават правилата, да имат късмет. Напротив, такива хора ще са измъчвани от постоянни пречки и трудности. Той е способен да дисбалансира и да ви принуди да се откажете от плановете си.

През 2024 г. е важно да запомните, че последователността и планирането са от изключителна важност. Годината ще бъде успешна за тези, които вървят към мечтите си, правят планове и се съобразяват с тях, без да се разсейват от дреболии.

Последният път, когато черният лос е управлявал, е било през 2008 г., което означава, че събитията от миналото може да се разиграят отново през 2024 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *