ТИХОМЪЛКОМ: Родителите на Лена се разведоха –

ТИХОМЪЛКОМ: Родителите на Лена се разведоха -

Лена Бориславова се радва на семейно щастие с избраника си Миро Иванов, но съвсем не така стоят нещата в родната й къща. Оказва се, че баща ѝ Здравко и майка ѝ Искра не съжителстват заедно, а таткото на Лена дори има нова жена до себе си, която е завел на романтична почивка във Венеция.

Впечатление прави, че явно родителите на Бориславова не са запазили съвсем топли отношения, защото дори не са приятели в социалните мрежи и не поддържат контакт там. Майката на Лена споделя единствено самостоятелни снимки и такива с двете си щерки, но продължава да се представя с фамилията на своя съпруг. Към момента тя работи на висока позиция в българския филиал на голяма датска спедиторска фирма за превозване на различни товари.

Здравко с новата си изгора

Бащата на Бориславова пък е бизнесмен. Той е собственик на две дружества – „МЛ-92“ ЕООД и „МЛ-98“ ЕООД, чиито имена са съставени от инициалите на имената на двете му щерки Лена и Маргарита. И двете са регистрирани на територията на София и се занимават с търговия с различни медицински консумативи.

Таткото на Бориславова е съдружник и в известен софийски дентален център, който предлага услуги като рентгенова и образна диагностика, извънболнично дентално лечение, консултации и редица други. Здравко участва още и в управлението на медико-диагностична лаборатория на територията на град Сливен с още трима души, от която получава допълнителни финансови инжекции, пише Ретро.

Лена Бориславова упорито се опитва да крие семейството си от общественото любопитство, насочено към нея и личния ѝ живот в последно време. Тя не споделя снимки с роднините си с изключение на по-малката си сестра Маргарита, която е лекар по професия и работи като анестезиолог в болница в покрайнините на Париж. За пръв път майка си пък бившата говорителка на Кирил Петков показа по случай погачата на новородената си дъщеря Деа. Тогава тя събра нея и свекърва си в столичен ресторант, където бе направен ритуалът по орисването на дъщеричката ѝ. На събирането обаче присъствали само жени, както повелява традицията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *