Честито! Виктория и Георги от “Един за друг” гушнаха дъщеричка (Гордите родители показаха малката – Снимки)

Честито! Виктория и Георги от “Един за друг” гушнаха дъщеричка (Гордите родители показаха малката – Снимки)

Малката Деа се роди на 10.01. и макар за раждането да не се коментират повече подробности, явно и майката, и бебето се чувстват отлично. Така Виктория и Георги посрещнаха поредната си сбъдната мечта и естествено, не пропуснаха да се похвалят и в Мрежата.

Момиченцето вече се разписа с първата си снимка, на която се е вкопчило с ръчичка в пръста на майка си. Въпреки че личицето му не се вижда, явно все пак си отглежда прилично количество бебешка коса. Госпожицата е пременена в светлозелена дрешка, а ако съдим по завивката, май ще расте доволно сред мечета.

За Виктория и Жоро Деа е първо дете, като бременността като че ли им дойде малко изненадващо. Двамата са заедно, откакто се помнят, и свързват и бъдещия си живот само един с друг. В предаването, макар и да не достигнаха до финала, споделиха, че се виждат като голямо и много сплотено семейство.

В края на юни те си казаха и дълго очакваното “да”, като на сватбата им присъстваха и доста познати лица. Преди това пък Вики блесна и с тематично моминско парти, така че животът им направо се подреди по стандарт. Да им е честита и малката госпожица!

Източник: show.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *