Непоправимо е: Мара Отварачката превърна дъщеря си в евтина… (15-годишната Марая се „предлага“ по сутиен – СНИМКИ) –

Непоправимо е: Мара Отварачката превърна дъщеря си в евтина… (15-годишната Марая се „предлага“ по сутиен – СНИМКИ) -

Отиде, та се не виде! Ето докъде доведе възпитанието и личния пример на Мария към единствената й щерка Марая. И всички неща, които момичето е виждало от родителката си през годините – мъже, пари, скандали, побоища, раздели, пак мъже, пак пари, пак раздели… Оборот, бате!

Затова и никак не е чудно, колкото и да е грозно и вулгарно, че днес Марая буквално се „предлага“ в мрежата по сутиен. Да, да, 15-годишната ученичка смело праска от горещи по-горещи фотоси в нета – нещо, което правят каките й бръмчалки, когато си търсят тлъст чичак с кинти.

Как иначе ще обясним желанието на едно момиче да му се виждат балконите и да натрапва своята с*ксуалност, с ясното съзнание, че предлага фотосите на мъже, които могат и да се задоволяват пред образа й (маниаци бол).

Потребителите буквално изригнаха отвратени от това, което Мария позволява на дъщеря си. Малко бяха тези, които се загледаха в деколтето на Марая, чудейки се дали вече и силикон няма. Но не, по закон мислим, че още нямат право да й поставят.

„Майната му на силикона, вижте й позите, вижте на каква евтина… се прави. И това е голямото постижение – вместо да учи, да кара някакви чичаци да грухтят над снимките й“, гневят се потребители.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *