Няма да познаете пухкавата Виктория от „Хелс Китчън“ – олекна с 50 кг и е още по-лъчезарна

Няма да познаете пухкавата Виктория от „Хелс Китчън“ – олекна с 50 кг и е още по-лъчезарна

За феновете на кулинарното риалити “ Хелс Китчън “ ще бъде интересно да видят пълната промяна на една от любимките им от последния сезон – пухкавата и много чаровна Виктория Зайкова.

Вики, която стана популярна като финалист в кулинарното шоу, направи такава голяма промяна със себе си след края на участието си в риалити формата, че днес трудно ще я познаете. Тя свали над 50 килограма за почти два месеца и дори се записа за конкурс за „Плюс Сайз“ модели.

Червенокосата красавица признава, че готвенето е най-голямата й страст, но светлините на прожекторите също я привличат.

Това е и една от причините да се запише за участие във втория сезон на първото по рода си риалити – конкурс за по-едри дами.

Виктория Зайкова

„Аз винаги съм била дама със завидно самочувствие и никога не съм се притеснявала от размерите и формите си, харесвала съм се“, споделя Виктория пред „Телеграф“. Спомня си още, че е била закръглена и като по-малка, но преди няколко години кантарът удря 140 кг. По думите й е имала толкова голям корем, че трудно виждала бедрата си, не можела даже да се наведе да си върже връзките на обувките.

„Тази година свалих 50 кг за два месеца, интересно, че дори, когато коремът ми беше огромен, си казвах: нищо ми няма, добре съм си, хубава съм, който ме харесва, ме харесва и това е. В един момент много ми пречеше, проблемът дойде от това, че ръцете ми трепереха. Потърсих мнението на лекар, така ми откриха базедова болест. Докторът ми предписа да пия лекарства и каза, че хормоните при жените са толкова много, че това да ги наредиш, е бавен и сложен процес“, разказва Вики.

Вики Хелс Китчън

С приемането на лекарствата започнала да сваля килограми. „В момента съм XL размер, а тогава бях 5 пъти XL, можете да си представите“, казва тя и добавя, че след като е отслабнала, е хвърлила всичките си стари дрехи. А с днешна дата смята, че ако успее да свали още 10-15 кг, ще се почувства перфектна. Не изпитва желание да се види в тяло на супермодел. 60-92-60 не са нейните мерки.

„Аз съм ухажвана жена, не ми липсва мъжко внимание! Дори и когато бях най-пълна, пак ме желаеха и харесваха, аз съм магнетична, темпераментна, винаги усмихната, лъчезарна, на мен ми идва отвътре, аз съм такава. И мъжете го забелязват. Никога не съм ходила на фитнес, но харесвам мъже с плочки. И всичките ми гаджета са били такива. Те пък обичат дупета – и така се намираме. Мъжете до мен винаги са изглеждали много добре. Аз съм така, ако не е топ, няма да е с мен“, споделя готвачката. Не крие, че има голямо самочувствие, най-много харесва в себе си характера и лицето си. Мечтае да има свое собствено кулинарно предаване.

Виктория Хелс Китчън семейство

В тази връзка участието й в „Мис Плюс сайз“ е само още една стъпка по пътя към това. Първата прави в „Хелс китчън“.

Съдбата на Виктория е била предначертана още от Баба Ванга. Майка й ходила при нея малко преди да почине, оставила й сладки, а на излизане я повикала с думите: „Имаш дъщеря, нали, един ден всички ще знаят нейното име“. Родена е на 18.10. в 18.00 ч. „Майка ме е раждала 18 часа. Бях на 30 години, като видях рекламата за „Хелс Китчън“, казах си, че това е моментът“, споделя Вики. Записва се, а още в същия ден сънува, че й звънят от продукцията. На следващия ден още с първото позвъняване на телефона, е сигурна, че са те.

„Толкова беше силен като истина, само като видях непознат номер, знаех, че са те. Но не – ало, банката, ало, имате пратка, чак някъде привечер – ало, „Хелс Китчън“ сме. Викам, че цял ден чакам да ми се обадят. На първия кастинг закъснях с повече от половин час. Отидох с дълъг маникюр, дълбоко деколте, букли и токчета – супер самоуверена, че съм аз.

Виктория Зайкова има 15 години опит в кухнята и това я кара да бъде уверена. Завършва професионална гимназия по туризъм в Поморие – готвач, и ври и кипи на това място. „Една от малкото съм, които изкараха 13-и клас по желание – завършила съм добро училище, имах супер преподаватели“, разказва Вики.

Виктория Хелс Китчън отслабна

По готвенето се пали покрай баба си още на 13-14 години. „Учеше ме да пукам чушки. После правехме торшийки, сладко с индрише, още си спомням как въртяхме лютеница, с голяма лъжица бъркахме, за да не ни пръска. А другата ми баба ме научи да правя зелник“, разказва Зайкова. Днес най-много обича да готви морска храна и италианска кухня. След завършването си работи като сервитьорка за кратко. „Нервен човек съм, как така ще ми казва някой къде да ходя и какво да му нося! И се преместих в кухня, от тогава съм там“, казва готвачката.

Синът на Вики е най- големият й критик. „Все нещо не му е вкусно, нещо не достига, не му харесва. В редките случаи, в които казва страхотно е, знам , че наистина съм се справила. Обича да яде всичко, което всяко дете харесва – вредни храни. Обича пица, пилешко, корнфлейкс. Банички, бутерки… Готвя му всичко“, обяснява Зайкова.

Виктория Зайкова семейство

Вики ражда сина си на 19, но се връща на работа малко след това. Заради професията често й се е налагало да бъде без него. Благодарна е на свекърва си, която й е помагала много в отглеждането на малкия през годините. „Аз й го оставих с памперс, взех го без“, признава Вики. На почти всеки празник, семеен или рожден ден, тя била в ресторанта, за да готви за хората. Спомня си как плакала, като пропуснала 3-тия му рожден ден. Сега имат повече време заедно. Обичат да ходят в мола, играят заедно на всички детски игри.

„Ходим по почивки, на СПА, той е навсякъде с мен! Той е целият ми смисъл. Ученик е, увлича се по геймърсттво“, казва Виктория и добавя, че е строга майка. Ако има слаби оценки, слага наказания на малкия, докато не ги поправи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *