С угодничество и лиз*не на з*дници до Малдивите се стига: Ето я вилата за 2 милиона на Маги Халваджиян!

С угодничество и лиз*не на з*дници до Малдивите се стига: Ето я вилата за 2 милиона на Маги Халваджиян!

Димитър Рачков го поднася с тази прословута вила на Малдивите от години, но мнозина смятаха, че това е просто шега. А и Маги Халваджиян се държеше така, сякаш наистина е майтап и част от скечовете с Митето в „Като две капки вода“…

Е, хич даже не е шега, а се оказа самата истина. Маги Халваджиян и Кремена Халваджиян притежават чудна вила на Малдивите, която са закупили още навремето, на цена над 2 милиона лева. „Къщурката“ им се намира на остров Нияма, до който се стига само с хидроплан, хванат от столицата Мале.

На екзотичното местенце редовно почиват всички от фамилията, предимно Маги, Кремена, синът им Бедрос Халваджиян и жена му Алекс. Имотът им притежава всичко необходимо, за да се чувстват те не само удобно, но и в истински лукс. А вълните са на педя разстояние – излизаш от спалнята и океанът се е ширнал пред теб…

В мрежата моментално се появиха коментари, но не само на обикновени хейтъри. Има и хора, които лично познават арменеца и фамилията му и които са категорични, че да – с угодничество и лиз*не на г*зове, далеч се стига.

„Че вижте го, бе! Големият отворко. На всяка власт метани прави, пръв авер с Левон Хампарцумян, какво друго сте очаквали?! Слагачи и предатели, скрити под овча кожа“, коментират източниците.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *