Тамара е сломена! Стивън Роуз: Разбира се, че ще избера Джорджия пред това чудовище. Мис Нос тъне в глад и мизерия –

Тамара е сломена! Стивън Роуз: Разбира се, че ще избера Джорджия пред това чудовище. Мис Нос тъне в глад и мизерия -

Тамара Георгиева изживява най-големия си кошмар в живота. Известната като Мис Нос грозница, чието гадже й купи титлата „Мис България“ преди 7 години, тъне в глад и мизерия, защото нищо не умее да върши, а Стивън Роуз й би шута и съответно издръжката спря.

27-годишният мъж изкара цяло десетилетие с Тамара, но друга му е завъртяла главата в последните седмици. Очевидно младежът не е от най-умните и постоянно си пада по жени с две мозъчни клетки, защото този път се е обвързал с чалга дивата Джорджия. Мъдрите хора на това му викат „от трън, та на глог“.

От цялата ситуация обаче Тамара е голямата губеща. Тя никога не е работила и сега, когато вече ги няма парите на семейството на любимия й зад гърба й, била направо в шок и ужас как ще преживява. Към момента била спряла всякакъв светски живот, защото не можела да си позволи даже да излезе на кафе с приятелка.

Джорджия пък е впила зъби и нокти в Стивън Роуз, за да не го изпусне. Освен да финансира новите й парчета, той се нагърбил и с цялостната й издръжка. В замяна тя му се отблагодарявала не просто с обикновен секс, а правела всякакви перверзии, само и само да не я зареже. Позволявала му да я „мине“ отвсякъде, като особено внимание обръщала на оралното задоволяване.

Стивън бил до такава степен заслепен от сексуалните услуги на Джорджия, че Тамара вече му се струвала като истинско чудовище и се чудел как толкова време е бил с нея. Миската била като дърво в леглото в сравнение с шавливата певица.
Навигация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *