Кошмар за Нети! Дони се отвращава от нея, не може даже да го вдигне… Бракът им приключи! – Mamche.net

Кошмар за Нети! Дони се отвращава от нея, не може даже да го вдигне… Бракът им приключи! - Mamche.net

Кошмар за Нети! Дони се отвращава от нея, не може даже да го вдигне… Бракът им приключи!

Кошмар за Нети! Дони се отвращава от нея, не може даже да го вдигне... Бракът им приключи!

Антоанета Добрева и Добрин Векилов вървят към раздяла заради липсата на секс в брака им. Двойката не е консумирала любовта си от месеци, а причината е както в Дони, така и в Нети.

Мистър „Уморени крила” вече изобщо не се възбуждал от съпругата си. Изпълнителката на „Луната спи” толкова много се е състарила, че вече не будела никакви сексуални пориви у певеца и музикален продуцент.

Вече не е тайна, че Нети прилича на бабичка, макар да е само на 48 г. Както писахме, тя е била забелязана да пазарува с чанта на колелца, каквито използват само възрастните жени. Така че певицата не само изглежда като бабичка, но и се държи като такава.

В същото време Дони изглежда все по-млад и по-добре. Той е маниак на тема здравословно хранене, след като свали близо 30 кг. с източна практика в храненето. Оттогава слабее все повече и изглежда на не повече от 40 г.

Според хората от обкръжението им нещата в брака им не отивали на добре, защото отдалеч си личало, че тръпката вече я няма. Нети не полага никакви грижи за външния си вид, което направо отвращавало взискателен мъж като Дони.

Припомняме, че Добрин и Антоанета са женени от почти 24 години и имат една дъщеря. Във всяко семейство след толкова дълъг период настъпва криза, която при някои дори е фатална.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *