Нова тв си върна Мария Игнатова, козът на БТВ се очаква да е Краси Радков – Mamche.net

Нова тв си върна Мария Игнатова, козът на БТВ се очаква да е Краси Радков - Mamche.net

Нова тв си върна Мария Игнатова, козът на БТВ се очаква да е Краси Радков
Нова тв си върна Мария Игнатова, козът на БТВ се очаква да е Краси Радков

Битката на големите частни телевизии в България за водещата позиция доведе до завръщането на две любими телевизионни лица – Мария Игнатова и Краси Радков. Двамата, разбира се, няма да се появят заедно, макар че това би бил много интересен дует.

Мария Игнатова вече официално e обявена за новата водеща на шоуто за двойки „Един за друг“ по Нова телевизия. Тя ще си партнира с бившия синоптик Емо Чолаков, който пък се оказа истински незаменим за това предаване.

Новината, която се появи страницата на продукцията, предизвика буквално възторг в публика. Има и негативни коментари, но те са предимно от заклети фенове на Чолаков, които са притеснени, че любимецът им може по някакъв начин да бъде засенчен.

Краси Радков пък ще изгрее отново на екрана на bTV, твърди „Уикенд“. Той се е преборил да бъде водещ на „Денсинг старс“ – шоуто, на което телевизията залага най-много, за да се справи с конкуренцията на Нова. Твърди се, че той е изместил претендента за същата позиция Орлин Павлов. В момента се търси водеща, която да бъде в дует с комика. Засега обаче тази информация все още не е потвърдена от bTV.

За сметка на това телевизията потвърди окончателно, че Алекс Сърчаджиева ще води предаването „Аз обичам България“. То ще замени от пролетта „Кой да знае?“, което се превърна в тотален хит сред зрителите след Нова година. Вероятно двете предавания ще се въртят в един и същи часови пояс през няколко месеца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *