Михаел Шумахер ще се появи за първи път публично от 10 години насам? Нови подробности:

Михаел Шумахер ще се появи за първи път публично от 10 години насам? Нови подробности:

Живата легенда на Формула 1 Михаел Шумахер не е виждан публично след катастрофата си през 2013 г., но това скоро може да се промени.

След като пилотът от Формула 1 Михаел Шумахер получи травма на главата по време на ски през декември 2013 г., почти нищо не се знае за състоянието му, а обществеността само спекулира със здравословното състояние на известния спортист.

От време на време се чува някаква информация, но семейството му, начело със съпругата му Корина, се опитва да не излиза наяве нищо, включително и последните снимки на Шумахер.Дори в документалния филм не научихме нищо ново за него, и чуждестранни медии сега съобщават, че Шумахер скоро може да присъства на сватбата на дъщеря си.

Михаел Шумахер дъщеря

Десет години след инцидента вестник “ Corriere della Sera“ пише, че сватбата на Джина Мария Шумахер (26) и нейния годеник Ян Бетке (27) ще се състои в семейния имот, така че се очаква известният й баща да присъства на тържеството .

Съобщава се, че двойката планира сватба в луксозна вила на стойност почти 31,5 милиона евро в Майорка.

Вилата вече се използва често от Шумахер и е адаптирана за неговото лечение и възстановяване, откакто семейството на пилота я купи от президента на Реал Мадрид Флорентино Перес през 2017 г.

Шумахер вила

В допълнение към красивата къща, имотът от 15 000 квадратни метра разполага и с два плувни басейна, хеликоптерна площадка, фитнес зала и огромна градина, обградена с високи палми.

Михаел Шумахер

Откакто Михаел Шумахер се контузи в края на 2013 г., след като падна и удари главата си в камък, докато караше ски в Алпите, семейството му прави всичко възможно, за да запази личното му пространство. Те успяват да попречат на някои от тайно направените му снимки да стигнат до медиите, а немското списание “ Бунте“  пише, че това няма да се промени дори известният Шуми да дойде на сватбата на дъщеря си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *