Бойко Василев загърби първородния си син

Бойко Василев загърби първородния си син

Тв водещият Бойко Василев е скъсал връзка с първородния си син Васил. Той не е бил поканен и на скорошния му 54-ти рожден ден. Мистър „Панорама“ го е прекарал само с втората си жена Албена и тяхното общо дете Георги, похвали се самият той.

Големият син на журналиста е от първия му брак с хубавицата Адриана, с която се разведоха скандално през 2016 г. Тогава наследникът им бе в деликатна тийнейджърска възраст, тъкмо навършил 16 г. Васил тежко преживя раздялата на родителите си, както и последвалите публични скандални и обиди. Именно тогава отношенията с татко му се пропукали, а към днешна дата вече липсвали такива.

По време на бракоразводните дела Васил избра да остане да живее с майка си Адриана, а журналистът му плащаше издръжка.

Според запознати към днешна дата не му давал такава, защото вече бил в зряла възраст. Въпреки че са минали близо 8 години от развода, Бойко и бившата му жена още не могат да се гледат и са напълно смразени. В последно време обаче красивата брюнетка цъфти от щастие, видно е от снимките ѝ в социалните ѝ мрежи. Тя се е отдала на пътешествия и наслади, но не уточнява има ли нов мъж до себе си или не.

Междувременно малко след разлъката Василев пък хлътна по 12 години по-младата от него Албена Колчакова – негова колежка в БНТ. Известно време двамата живяха на семейни начала, но в началото на Ковид пандемията решиха да се вземат официално и сключиха брак на тайна церемония, на която първородният му син също не присъствал. Година по-късно те се сдобиха и с наследник Георги.

Водещият на „Панорама“ стана баща повторно след дълго ходене по мъките и няколко ин витро процедури. Той и половинката му Албена, която е продуцентка на сутрешния блок в БНТ, правели опити да станат родители още от 2019 г., коментират техни колеги. Още в най-началния етап на своята бременност Албена се оттегли от телевизията и излезе в болничен от страх да не се случи нещо.

Тя се бе изолирала от светския живот и пазеше хубавата вест в абсолютна тайна. Раждането на Георги обаче двамата обявиха в социалните мрежи.

Към днешна дата Василев продължава да е щастлив с младата си съпруга, която наскоро се върнала на работа на „Сан Стефанов“ 22 след отпуска по майчинство. Първородният му наследник, който вече е на 23 години, не приемал мащехата си и не комуникирал изобщо с новото семейство на баща си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *