Роксана защити Диона: Всички грешим, не може да сме възпитатели на милиони деца

Роксана защити Диона: Всички грешим, не може да сме възпитатели на милиони деца

Певицата Роксана защити по Нова телевизия своята колежка Диона, която беше подложена на масово обществено порицание, след като беше заловена да шофира под въздействие.

Въпреки че кръвна проба потвърди, че тя е приела кокаин и така се е качила в колата, ромската звезда е шокирана от случая.

Роксана, която е близка с Диона, беше категорична, че арестуваната изпълнителка е много против наркотиците. По нейни думи, тя може и да пие по някое питие, но никога не е посягала към нещо по-сериозно. Роксана освен това обясни, че не приема масовите обвинения към колежката ѝ и към другите кумири на подрастващите.

“Всички сме хора, всички грешим. Аз не мога да бъда възпитател на милиони деца. Може да сме някакъв пример, но не можем да сме възпитатели”, коментира Роксана. Певицата каза, че скоро ще се срещне и на живо с приятелката си Диона.

През седмицата и двете певици бяха наградени на VIP Awards, като Роксана получи наградата от името на колежката си.

Ромската певица, която стана популярна и извън фолк средите с участието си в готварското шоу “Хелс китчън”, обясни също, че самата тя е много остра по темата с дрогата към големия си син, който е на 22. “Това е отрова, ако правиш това, ще умреш, така съм му го казвала, по този грозен начин”, призна тя.

Роксана, която се възстановява от операция на гласните струни, разкри също, че ще сключи това лято брак с мъжа до себе си.

На въпрос на водещата Марина Цекова какво да правят жените, които страдат заради пороците на мъжете си, Роксана отговори:

“Не мога да им кажа на всички да си зарежат семействата и да си изгонят мъжете. Мога да им кажа да се борят с тях. Минала съм през това, знам какво е, понякога стават чудеса. Има и мъже, които се променят”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *