Дръжки разделени!! Изтече горещ чат между Мария Бакалова и Валери Григоров! (виж какви палавници са – СНИМКИ)

Дръжки разделени!! Изтече горещ чат между Мария Бакалова и Валери Григоров! (виж какви палавници са – СНИМКИ)

Ей, не им омръзна на някои хора да „разделят“ Мария Бакалова и Валери Григоров. То не бяха „късания“, то не беше „омраза“ между Бакалова и свекървата Мария Гроздева, то чудо не бе…

Е, хейтърите може да се изядат от яд, защото и поредният слух за раздяла се оказа лъжлива партенка. Актрисата и гаджето й са заедно, и не само са заедно, но очевидно и са много влюбени. Ако съдим по палавите закачки и горещи чатове, които са присъщи или за началото на всяка връзка, или за хора, които наистина са се открили и са си паснали.

Преди часове двамата разбуниха мрежата с откровено „закачливи“ и секси подмятания един към друг. Под снимка на Валери в ски екип в Инстаграм, Мария Бакалова буквално „изрева“ от желание: „Аууууауауау“… и придружи реакцията си със сърчица.

А Григоров моментално й отвърна с „Аф афффф аф афф“ и целувки, досущ като предоволно кученце. Явно това си е някаква тяхна закачка, която само те си разбират, но на всеки стана ясно, че помежду им още гори силен огън и раздялата, за която бленуват завистниците, няма да я бъде скоро.

А отгоре на всичко, Бакалова и Гроздева се разбират перфектно и наистина се харесват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *