Анита повръщала след секс с Рачков! „Дъртакът” я отвращавал, но си представяла банкноти, докато я обладавал

Анита повръщала след секс с Рачков! „Дъртакът” я отвращавал, но си представяла банкноти, докато я обладавал

Анита Димитрова е истинско посмешище след раздялата си с Димитър Рачкоя. Той я заряза заради изневяра, но истината е, че измяната е била само на физическо ниво, защото момичето просто си е вършило работата.

Както вече стана ясно, Ани е жрица на любовта по професия и по всяка вероятност е била такава още преди да срещне комика. Нарочно не му казала, за да се омъжи за него, но лакомията й за пари й изигра лоша шега и остана без жених.

В момента блондинката се препитава именно като компаньонка, и то предимно в чужбина. За да заблуди българите, че не е уличница, си е сложила фалшив годежен пръстен, с който се прави на сгодена.

Анита е луда по парите. За нея сексът с „дъртак”, както го наричала пред приятелки, като Димитър Рачков бил голяма саможертва в името на парите. Актьорът ни най-малко не я възбуждал и докато я обладавал, тя си представяла парите, които ще му измъкне.

Няколко пъти дори се случило да повърне след секс с него. Ето защо е имало момент, в който Рачков е мислил, че Анита е бременна. Тя често повръщала сутрин, но се оказва, че е от сутрешния секс с него, който я отвращавал.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *