Черната вдовица или как нито едно зло не остава ненаказано

Черната вдовица или как нито едно зло не остава ненаказано

Престъплението, заради което 49-годишната „черна вдовица“ от американския щат Флорида, ще прокара остатъка от живота си в затвора, било извършено още през 2000 г. Тогава Дениз Уилямс решила да убие мъжа си Майк и разработила план.

За осъществяването на този пъклен план тя ангажирала най-добрия приятел на своя съпруг, научи Джи Зона.

Според версията на обвинението Дениз Уилямс е решила да се избави от мъжа си поради користни подбуди, тъй като той застраховал живота си за $1,75 млн. За Брайън Уинчестър, непосредственият изпълнител на мократа поръчка, големите пари не били единственият мотив, пише Florida Today. По време на разследването било установено, че той изпитвал чувства към съпругата на приятеля си.

Черната вдовица или как нито едно зло не остава ненаказано (2)

Майк и Дениз Уилямс

Престъпление било извършено на езерото Семинол, където Майк и Брайън отишли на лов за гъски. Когато навлезли навътре във водата, приятелят на Майк го блъснал зад борда и го прострелял от упор в лицето. След това злодеят заровил тялото приятеля си в гората.

Години наред се смятало, че Майк се е удавил, а трупът му е бил изяден от алигаторите. Истинското местонахождение на останките му било установено 17 години по-късно.

Черната вдовица или как нито едно зло не остава ненаказано (2)

Майк и Дениз Уилямс с дъщеря си. Снимка: © Florida Today

Пет години след извършеното престъпление двойката узаконила отношенията си, но през 2015 година бракът им се разпаднал. Уинчестър отвлякъл бившата си жена и я заплашил, че ще я убие, ако издаде тайната им. Скоро след това обаче пръв той проговорил пред властите, но това не било чистосърдечно покаяние, а пресметлив ход.

Уинчестъра бил осъден на 20 години за отвличането, но му било обещано да не бъде обвинен за убийството на Майк, ако даде показания срещу поръчителката. Килърът се съгласил с тази сделка и сега за смъртта на Майк ще отговаря само Дениз. „Черната вдовица“ обаче не се предава и заявила, че няма нищо общо с престъплението и ще обжалва присъдата./jenata.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *