Кикерезова смаза футболни величия: Божинов още отначало си беше зле, Гонзо е фалшив мъжкар –

Кикерезова смаза футболни величия: Божинов още отначало си беше зле, Гонзо е фалшив мъжкар -

Синоптичката на БНТ Ева Кикерезова е една от най-красивите български в целия ни телевизионен ефир.

Преди да застане пред картата с облаците и температурите, тя е била спортен журналист. Това си остана известно на малцина, защото младата Ева тогава се е изявявала в друга медия – спортната преса.

„Футболистите ми даваха интервю с готовност“, това разкри с усмивка Кикерезова в интервю в YouTube канала на „Блиц“. Тя направи и няколко коментара за български величия, които вероятно ще имат сериозен отзвук.

Изключително пряма, Ева Кикерезова заяви, че Валери Божинов е бил „още по-зле“ в поддържането на публичния си образ по време на ранния етап на кариерата си. Феномен в „Лече“ с огромни надежди за бъдещето, Божинов се държал доста лигаво при първото си интервю с Кикерезова. „Започна да говори на италиански, даде телефона на друг човек. Аз обаче знам италиански и разбрах какво става, казах „Дай ми го оня, другия“.

Езиците са били голямото предимство на Кикерезова в спортната преса, където тя започнала работа две седмици след завършване на училище. Понеже завършила гимназия с португалски, тя станала безценна за контакт с многото бразилци, които се появиха в българските отбори в определен период.

Ева разказа, че в родното ѝ семейство всички са от „Левски“, но тя сменила симпатиите си и станала фен на ЦСКА. Това станало покрай работата ѝ, защото тя видял в червените много по цивилизовано отношение към журналистите. „В „Левски“ по това време имаше такива неща, като да минаваш през краката на противниците, Гонзо с окървавената глава… За мен това беше фалшиво мъжкарство“, обясни Кикерезова.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *