Лъсна мръсна тайна за Аня Пенчева от времето, когато е била със Стефан Данаилов!

Лъсна мръсна тайна за Аня Пенчева от времето, когато е била със Стефан Данаилов!

Любовта между Стефан Данаилов и Аня Пенчева пламна отново и двамата са на път да възобновят романтичната си връзка, видя Джи Зона.

Засега това ще се случи само на сцената на Народния театър, но кой знае – еротиката може да се пренесе и в живота. Напук на здравословните си проблеми, Ламбо реши да се върне отново на сцената след двегодишна пауза. Актьорът лично обяви, че пак ще играе в Народния театър. Освен като артист обаче, Ламбо ще се изяви и като постановчик и ще постави пиесата „Актрисата”.

Любопитното е, че някогашният секссимвол ще си партнира с Аня Пенчева, която му дала идеята за спектакъла. Двамата са дългогодишни партньори в театъра и в киното. През последните две години обаче актьорите бяха в обтегнати отношения заради признанието, което Данаилов направи в автобиографичната си книга „Романът на моя живот”, че в миналото двамата са имали извънбрачна връзка и че 15 години по-младата от него Аня била единствената жена, която за малко да го разведе. Тя дори е правила аборт от него.

Мастера направи разкритието след смъртта на съпругата си Мария, но както е известно Аня Пенчева над 25 години е щастливо омъжена за бизнесмена и бивш лекоатлет Ивайло Караньотов.

Източници на „Уикенд” разкриха, че откровението на 75-годишнния Ламбо за младежките му забежки наранило актрисата и временно се отразило на колегиалните им и приятелски отношения. Крайно неджентълменското и нетактично поведение на Стефан Данаилов напълно шокирало Аня Пенчева. Стресът й се отрази зле и тя повече от година се бореше със здравословните си проблеми.

В крайна сметка Данаилов поискал прошка от някогашната си тръпка. Аня проявила великодушие и простила на стария плейбой недискретността и липсата на джентълменско поведение. А след това в името на приятелството му предложила заедно да поставят пиесата „Актрисата”.

Сега съвместната им работа ще бъде от една страна израз на прошка, а от друга – израз на професионализъм, тъй като и двамата са превъзмогнали личните си слабости и желания в името на театъра.

На 28 януари Стефан Данаилов събра актьорите, които ще участват в пиесата в дома си и на чаша розе обяви старта на репетициите. На Стефан Данаилов и на Аня Пенчева ще партнират и Ненчо Илчев, Иван Панев, Павел Иванов и Кирил Ефремов. Музиката към спектакъла ще напише Иван Лечев. Ламбо е поверил режисурата на племенницата си Росица Обрешкова, а той ще се води главен постановчик.

ХотАрена

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *