„Забременях на 14: сега съм щастлива майка на 5 деца“ – Александра, която социалните мрежи разпнаха на кръст

„Забременях на 14: сега съм щастлива майка на 5 деца“ – Александра, която социалните мрежи разпнаха на кръст

27-годишното момиче, което забременява за първи път на 14 години, вече чака второто си дете на 17 години. Тогава много хора осъждат тийнейджърката, но днес тя е щастлива майка на много деца.

Александра Сандовал (27), която има пет деца, Ария (12), Флориан (9), Хайнрих (4), Лени (3) и Ози (1), живее в Мюнхен със съпруга си Уили (30).

Александра Сандовал деца

Александра е само на 13, когато среща първия си съпруг Даниел на парти за рожден ден през март 2009 г. Те се влюбват и на следващата година, когато тя е на 14, а Даниел на 16, решават да създадат семейство и спират да използват контрацепция.

бременна тийнейджърка

Александра бързо забременява и ражда първородната си дъщеря, която вече е на 12 години, но докато чака бебето, не всички се радват на новината.

Тя продължава: „Хората често коментираха: „Не можеш да имаш дете, защото самата ти си дете“.

бременна млада жена

„Дори получих съобщение във Facebook от човек, когото не познавах, когато споделих нещо онлайн. Попита дали не трябва да се грижа за бебето, вместо да споделям публикациите във Фейсбук.“

майка с бебе

Александра получава много осъдителни съобщения, но това далеч не е единственото предизвикателство, което трябва да преодолее. Когато очаква първото си дете, тя се бори със сутрешното гадене в училище. Не само това, трудно й е да отиде в клиниката.

майка с децата си

„Беше лудост, защото на 14 дори не можех да карам кола“, спомня си Александра.

„Трябваше да разчитам на други хора, за да ме заведат на лекар.“

мама и бебе

„Бях на училище само месец и половина и не казах на никого за бременността си.“

Днес Александра и съпругът й са щастливи с многодетното си семейство и кой знае, може много скоро то да се увеличи с още един член!

Адмирации за смелостта на тази млада жена!

Александра Сандовал семейство

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *