Мими Иванова и Развигор Попов се разделят

Мими Иванова и Развигор Попов се разделят

Певицата щурмува Индонезия и Австралия, композиторът отива при щерка си в Ямайка

Голяма раздяла предстои на обичаното музикално семейство Мими Иванова и Развигор Попов. Певицата и композиторът няма да се виждат в продължение на месеци и ще бъдат в двата края на света. През февруари Мими заминава без съпруга си чак за Индонезия. Там тя ще бъде на почивка на екзотичния остров Бали. Нейна компания ще бъдат семейни приятели, с които миналата година естрадната легенда посети Занзибар и отпразнува рождения си ден с тях на брега на океана.

Развигор обаче нямало да я придружи на пътешествието, което щяло да трае около две седмици. После Иванова щяла да се прибере само за няколко дни в София и отпрашвала отново за чужбина. Втората ѝ дестинация ще бъде Австралия – място, което отдавна мечтаела да посети. Дотам тя ще лети повече от 24 часа и ще кацне в Сидни, където за пръв път ще има честта да пее пред българските емигранти.

„Много съм развълнувана, защото се оказа, че рядко ходят мои колеги там. Дано да проправя пътя! И хем ми е леко притеснено, че е много далече Австралия, хем се радвам за провокацията, която е пред мен. Готова съм да дам и да преживея по най-добрия начин всичко, което ми се случва и ми предстои, за да зарадвам българите в Сидни“, коментира Мими.

Защо обаче е поканена да пее без половинката си на сцената и в живота, не е съвсем ясно.

Развигор през това време няма да я чака у дома в София, а ще лети за пръв път до Ямайка. Той ще бъде гост на дъщеря си Ина и зетя Кристофър, който всъщност е родом от островната държава. По принцип младото семейство живее в Берлин заедно с дъщеричката им Тейа-Мей.

Композиторът отдавна имал мерак да го вземат да им погостува в Ямайка, но ваканцията там все се отлагала. Първо пандемията наложи рестрикции над полетите, а след това пък здравословни проблеми налегнаха естрадния доайен.

Преди няма и две години Попов откровено призна, че е бил диагностициран с онкологично заболяване, което към днешна дата е зад гърба му. Съпругата му бе неотлъчно до него по време на цялото лечение. Тя и композиторът са изключително благодарни на лекарите във ВМА, които направили всичко по силите си, за да го спасят. Заради ранното откриване на заболяването операцията на Развигор била напълно безкръвна и чрез лапароскопски метод хирурзите успели да премахнат туморно образувание, което открили. В името на здравето си 83-годишната легенда на естрадната музика е решил да промени навиците си и да се лиши от много храни. Той е станал тотален веган и вече не пуши цигари.

Дъщеря му и зетят изчакали да се позакрепи, за да го заведат на екскурзия в Ямайка. Композиторът отново е в разцвета на силите си, а наскоро с Мими издадоха и чисто нов музикален албум. Те са сред най-дълголетните семейства в естрадата – заедно са от 48 години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *