Затвори очи и докосни: Кръгът на Нострадамус с точност ще ти предскаже бъдещето

Затвори очи и докосни: Кръгът на Нострадамус с точност ще ти предскаже бъдещето

Нострадамус пишел пророчествата си с метафори. Казват, че той измислил и кръгът за предсказване на съдбата, въпреки че няма писмени или устни доказателства за това.

Предсказанията му са се сбъдвали и днес продължават да се сбъдват с изключителна точност. Нострадамус бил астролог, лекар и алхимик, но станал известен по целия свят благодарение на пророчествата си.

Този метод обаче е прост и изненадващо точен, разбрахме от Джи Зона. Затворете очите си, фокусирайте се върху въпроса, който ви интересува в момента и докоснете кръга. Посоченият номер е отговорът на вашия въпрос.

кръгът на НострадамусВижте отговорите по-долу:

1. Да. Вие принадлежите към тези хора, които не губят самообладание и присъствие на духа, дори в най-трудните ситуации. Затова не се отказвайте от решаването на проблемите си, защото имате издръжливост и търпение. Очаква ви успех. Повярвайте в себе си и в другите.

2. Да. Но не днес или утре. Някой стои на пътя ви и се опитва да ви обърка. Не го приемайте твърде сериозно. Но и не подценявайте тази съпротива. Избягвайте конфликти. Опитайте се да намерите положително решение на вашия проблем.

3. Да. Събитията ще надхвърлят очакванията ви през следващите дни. Ако започнете умело да използвате енергийния си запас и не го изразходвате за ирелевантни дейности, предимството ще бъде на ваша страна. Във всеки случай, имайте търпение и издръжливост, както по отношение на себе си, така и към другите.

4. Да. На този етап изглежда, че щастието ви се усмихва. Следователно няма причина да се съмняваме в положителния резултат. Късметът ще ви преследва още дълго време. Насладете се на тези щастливи седмици …

5. Точно така. В този момент отделяте твърде много внимание на мнението на другите и затова пропускате приятната ситуация. Не чакайте твърде дълго, дайте на другите да разберат, че трябва да уважават вас и вашето мнение. Малките тактически игри водят до погрешно схващане и са в ущърб на взаимното доверие.

6. Всичко ще стане малко по-трудно, отколкото очаквате. Тръгвате от погрешни предположения. Останалите хора виждат нещата в съвсем различна светлина. Затова е време да послушате добрия съвет на близък човек и да не се поддавате на фалшивата надежда.

7. Въпросът ви няма да се разреши за момента. Дайте си време и не запълвайте главата си с други несигурни или незначителни проблеми. Опитайте се да се насладите на момента. По-късно всичко ще се разреши. Ако сте много притеснени, поискайте помощ от магическия кръг след една седмица.

8. Внимание. Опитайте се да не вярвате на всичко, което казват хората. Спазвайте определена дистанция за някои неща. Днес всичко около вас изглежда по-благоприятно, отколкото всъщност е. Бъдете внимателни, за да не се почувствате разочаровани по-късно.

9. Няма съмнение. Но вие ще имате нужда от помощ. Говорете с добър ваш приятел за проблемите, които имате, защото той е обективен и гледа по-рационално на нещата.

10. Да. Но не се оставяйте да ви заблуждават. Покажете повече увереност и сигурност, тогава всичко ще бъде в перфектен ред. В този момент можете напълно да разчитате на интуицията си. По-късно няма да изпитате ни най-малкото разочарование.

11. Въпросът е зададен твърде рано. Оставете го за момент настрани, все още не е узрял. Бъдете отстъпчив. Ще ви ценят за това …

12. Много е възможно. Всичко се развива много по-бързо и по-позитивно, отколкото сте си представяли. Важно е да не се опитвате да оставите впечатление, че не сте заинтересован. Обърнете внимание: някой искрено се опитва да стане ваш приятел.

13. Всичко ще се случи, не както е планирано. Вие действате нерешително. Това заблуждава някои от вашите приятели. Смятат ви за непредвидим човек, което не ви е от полза. Унищожете този образ. Искат ви повече отколкото си мислите.

14. Всичко ще се оправи. Но само ако сте активни. Всичко е позволено, но не и отлагания. Вземете инициативата в ръцете си и изненадайте всички с вашата ефикасностт и богатство от идеи.

15. Да, можете да разчитате на вашето щастие. Очаква ви благоприятен обрат на съдбата. Не е нужно да правите нещо, а просто да чакате. Прибързаните дейности ще ви отведат в грешната посока и ще ви навредят.

16. Всички надежди ще бъдат изпълнени. Но съвсем различно, отколкото сте си представяли. Ето защо, бъдете подготвени за всякакви промени и не се концентрирайте единствено върху една цел. Покажете гъвкавост и не отхвърляйте нито един аргумент.

17. Проблемът все още не е решен. Трябва да прегледате внимателно вашите желания, защото чувствата ви все още не са узрели. Така че, очаквате твърде много от другата страна. През следващите дни всичко ще остане непроменено.

Въпреки това, едно щастливо обстоятелство може да разясни проблема ви. Слушайте внимателно вътрешния си глас.

18. Можете да изпитате трудности. Отначало ще бъдете разочаровани, но това не означава, че шансовете ви са равни на нула. Напротив, разочарованието ще стимулира положителното развитие. Вашият кръг от приятели расте, той става по-добър и по-стабилен.

19. Недоверието и гневът са все още далеч от вас. Но ако не освободите бързо съмненията си, много неща ще се развалят. Късметът ви заобикаля, но внимавайте с прекалената скромност и несигурност. Изхвърлете ги далеч! Бъдете отворени и общителни с другите хора.

20. Да. В този момент щастието е на ваша страна. Следователно няма причина да се съмнявате в благоприятния изход. Още дълго време ще се радвате на щастлив период.

21. Да. За да постигнете крайната цел са ви необходими още малко усилия. Бъдете смели, рискувайте и ще успеете. Бъдете внимателни към всичко, което се случва около вас и имайте предвид – няма случайности. В този свят нищо не е случайно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *