Дъно! Синът на бившата пернишка кметица Стефан Церовски изостави жена и болно дете за да мърсува с бившата на Башар Рахал – Райна –

Дъно! Синът на бившата пернишка кметица Стефан Церовски изостави жена и болно дете за да мърсува с бившата на Башар Рахал – Райна -

Дъно! Синът на бившата пернишка кметица Стефан Церовски изостави жена и болно дете за да мърсува с бившата на Башар Рахал – Райна

Синът на бившата пернишка кметица Антоанета Церовска – Стефан, буквално копае дъното, затънал в разврат, наркотици и пиянски оргии. За капак той изоставил жена си с болно дете на ръце, за да се отдаде на разврат с моделката и режисьорка Райна Караянева, по-известна като бившата любовница на Башар Рахал. Това издадоха близки до семейството на някогашната първа дама в миньорския град. Потвърждение на клюката дава и самата Райна, която безсрамно качи своя полугола снимка с него през лятото на миналата година. Пишман актрисата разпространи кадрите в интернет без да й пука, че докато тя си гледа кефа с неговите пари, съпругата му работи денонощно в болницата за да издържа общото им дете. През есента на 2023 г. пък двамата цъфнаха на кинопремиера, а парясницата опипваше доктора вулгарно по задника, свидетелстват медийни публикации.

Преди шест години, за радост на родителите си, д-р Стефан Церовски вдигна пищна сватба в х-л “Маринела”, където се врече във вярност на голямата си любов – красивата и лъчезарна лекарка Симона. На пук на прогнозите за семейно щастие и кариерен просперитет, животът на младите доктори буквално се срива няколко години по-късно, когато им се ражда детенце с увреждане.

Въпреки, че упражнява най-хуманната професия и ежедневно лекува хората, Стефан Церовски отказал да поеме отговорност за собствената си болна рожба. Вместо в този тежък момент да е до жена си, той се отдал на гуляи, пиянстване и дрога в съмнителни компании. Според негови колеги-ортопеди, д-р Церовски си позволявал дори на работа да идва нашмъркан и така да преглежда пациенти. Бързият секс с медицински сестри и палави докторки ставал все по-честа част от ежедневието му, свидетелстват някои от бившите му тръпки.

Окончателният разрив с жена му Симона настъпил, когато Стефан срещнал разкрепостената Райна Караянева на поредното наркоманско парти в столицата. По това време тя тъкмо била прекратила романа си с Башар Рахал и се оглеждала за нов, перспективен любовник. Серийната разбивачка на семейства не се спряла пред нищо и няколко месеца по-късно заживяла на квартира с д-р Церовски, който окончателно изоставил жена си и болното им дете.

Двамата с Райна често могат да бъдат засечени из нощна София, в меко казано превъзбудено състояние, издаващо, че освен с алкохол, двамата се черпят и със забранени бели субстанции.

В същото време майката на Стефан – бившата пернишка кметица Антоанета Церовска не можела място да си намери от срам какви ги върши разхайтения й синковец и отказвала да приеме факта, че е заменил прекрасната лекарка Симона с треторазрядна шантонерка, обиколила сума ти кревати. Перничани пък цъкат с език, отвратени от безчовечната постъпка на д-р Церовски да изостави болното си бебе и под сурдинка повтарят народната мъдрост, че Бог забавя, но не забравя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *