Нали беше перфектен?! Пухкавата Виктория от Хелс Китчън се раздели с мъжа си! (и свали 50 кг. – СНИМКИ)

Нали беше перфектен?! Пухкавата Виктория от Хелс Китчън се раздели с мъжа си! (и свали 50 кг. – СНИМКИ)

Тя беше сред финалистите в Хелс Китчън миналата година и още тогава не спираше да разказва какъв прекрасен мъж има. Виктория Зайкова, която по онова време имаше доста наднормено тегло, бързо се превърна в любимка на зрителите, заради чара и естественото си поведение – да не кажем и „голяма уста“…

Вики често разказваше за половинката си, от когото има дете, че той е не само съвършен баща, но и прекрасен, почти перфектен съпруг. Именно затова днес всички останаха с отворени усти като научиха, че двамата са се разделили и то скоро след края на предаването.

Виктория Зайкова не обясни причината за края на връзката им, но го определи като нещо прекрасно, което й се е случило – колкото и нелогично да звучи. Тя добави, че не бива да се тревожат за нея, защото мъжко внимание никога не й е липсвало, дори когато е тежала рекордните 140 кила и не е можела да си вижда корема.

„Винаги съм била желана жена от мъжете. Знам ли, вероятно, защото съм красива, сладка, чаровна, темпераментна и усмихната, но все са ми се усуквали мъже и то мъже с плочки. Аз гадже без красиво тяло и мускули не съм имала“, хвали се Вики, която постигна тотален рекорд, сваляйки над 50 килограма с режим и тренировки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *