Семейна драма съсипала Светослав Иванов! Водещият на 120 минути отгледан в

Семейна драма съсипала Светослав Иванов! Водещият на 120 минути отгледан в

Журналистът Светослав Иванов е белязан с тежко детство. Но името на водещия на „120 минути” нашумя най-вече заради скандала с Иван Гарелов, който в шоуто на Слави обяви, че Иванов е от ромски произход.

В резултат Светослав Иванов остро реагира в социалната мрежа, а Гарелов горчиво съжали и се извини, че се е доверил на фалшивата новина.

Малко известно е, че Иванов крие драма от миналото, белязала го за цял живот. Родителите му се разделят, докато той е още невръстно дете.

След това отглеждането му пада изцяло на плещите на майка му Антония, която трудно балансира между работата и грижите за него. Въпреки това тя успява и да го изучи.

Мощна подкрепа получава от баба му, която също помага в тежките финансови проблеми и в бедните години.

Въпреки че няма баща, Светослав Иванов израства между две силни жени, пише „Ретро”.

И до днес той е изключително привързан към тях. Като малък почти не е контактувал с баща си, който е икономист по образование.

„Не съм усещал никога липсата на баща. Майка ми и баба ми ми даваха всичко, от което имах нужда. С баща ми поддържаме приятелски отношения и аз не го обвинявам за нищо“, казва Светльо днес, от дистанцията на времето.

Освен майка му и баба му, другите важни жени в живота му са съпругата му Вяра Деянова и дъщеричката им Йоана. С жена си са колеги в Би Ти Ви. Двамата се срещнали преди 13 години в радиото, където по онова време работили.

В продължение на година били най-добри приятели. Пръв химията усетил Светльо и поканил красивата си колежка на театър. Тя толкова се притеснила, че на излизане от театъра паднала на стълбите и едва не се потрошила.

През 2012 година Светослав Иванов паднал на колене пред избраницата си и с пръстен я поискал. После вдигнали скромна сватба и тя приела фамилията му с тире. След две години се появила и малката им дъщеричка.

„Остава му много малко време за грижа към детето, защото е много зает в работата. Сменил е само един памперс. Единственият му недостатък е, че е много разсеян. Притеснявам се, че някой път може да забрави и Йоана някъде“, със смях споделя съпругата на Светльо.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *