„До 19-годишна възраст забременявах 5 пъти“ – изповедта на тази млада майка шокира мрежата (СНИМКИ)

„До 19-годишна възраст забременявах 5 пъти“ – изповедта на тази млада майка шокира мрежата (СНИМКИ)

Немалко момичета забременяват в тийнейджърска възраст и решават да махнат бебето, защото все още не се чувстват достатъчно готови. Историята на тази 21-годишна майка на три деца обаче е съвсем различна.

Тя разказа в социалните мрежи за петте си спонтанни аборта и се оплака от хейтърите, с които се е сблъскала заради решението да стане майка на такава крехка възраст. На историята й гласност даде Daily Mirror.

За първи път младата американка на име Анджи забременяла на 15-годишна възраст от приятеля си Джордан, за когото сега е омъжена. Тъй като взимала противозачатъчни, новината за бебето била голяма изненада.

Затова и едва след осмия положителен тест двамата с приятеля й повярвали, че наистина ще стават родители.

младо семейство

Американката признава, че първата реакция на семейството и приятелите й била двусмислена. Много хора й казали, че не трябва да ражда толкова рано.

Малко след като навършила 16 години, тя се омъжила за бащата на детето си.

новородено бебе

А на 17 години родила втория си син. За съжаление, след това направила пет поредни аборта, но през 2022 г. родила трето дете, а сега очаква и четвърто.

бременна жена

Анджи е изключително щастлива, че има голямо семейство и не може да си представи животът й да е по-добър.

Не на същото мнение са интернет потребителите, които непрекъснато я подлагат на жестока критика и тормоз.

млада двойка

„Казват, че съм жалка и че животът ми е повод за срам, а не за гордост. Желаят ми само лоши неща и този натиск продължава постоянно“, оплаква се тя.

Въпреки това е много щастлива, че отново ще става майка и споделя, че четвърто дете ще направи семейството й с Джордан наистина пълно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *