Лекар едва не ме направи инвалид! Фолклорната певица Теди Еротеева с кошмарна изповед

Лекар едва не ме направи инвалид! Фолклорната певица Теди Еротеева с кошмарна изповед

Тригодишен кошмар изживява фолклорната певица Теди Еротеева! Лекар оперира болното коляно на изпълнителката на „Ангел войвода“ и „Гоце ми отиде во Солуна града“, то се влошава след интервенцията, а докторът изчезва, оставяйки Теди буквално в нищото.

„Тогава д-р Павел Кастаманов каза, че трябва да направим втора операция, като ми обясни, че това е много рядка реакция, в която тялото реагира агресивно и се образуват сраствания. Точно в този момент започнаха моите кошмари. Докторът все казваше утре, вдругиден ще назначим операция и в един момент спря да ми вдига телефона.

През това време състоянието ми се влошаваше, аз не можех да ходя, болките не спираха, а неизвестността ме убиваше. Признавам, че това беше много тежък емоционален момент за мен, защото на 25 години аз бях почти инвалид и не знаех какви действия да предприема. Онзи отзивчив доктор в началото просто изчезна. Няколко ортопеди отказваха да оперират блокиралото ми коляно“, сподели пред „България Днес“ Еротеева.

Точно когато чувството за безнадеждност обзема певицата, приятел я насочва към друг лекар – д-р Алпер Мурадов.

„Няколко месеца след първата операция последва втора за отстраняване на срастванията в колянната става и MPFL реконструкция, за да се възстанови връзката, която държи капачката на място. След месец благодарение на екипа на д-р Мурадов и на рехабилитаторите ми успях да сгъна напълно това блокирало коляно и отново да почна да ходя нормално“, изповяда народната певица.

Следва и трета операция, отстранен е поставеният анкер „болт“ в капачката.

„Сега се възстановявам и съм безкрайно благодарна д-р Мурадов. Не само заради операцията, а и заради отношението което има към мен, и подкрепата. Както той каза: „Ще е трудно, но ще се справим заедно“. И да ви призная, наистина е трудно. Болката не е никак малка, и то цели три пъти.

Да не говорим, че всяка операция е свързана с няколко месеца рехабилитация, трудно придвижване и в началото си изцяло зависим от помощта на близките си. Това не е лесно за никого, особено за активен човек като мен. Разказвам всичко това не за да събудя нечие съжаление, а за да събудя нечия съвест“, посочва още певицата.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *