Лечителката Катерина Билай, която прави безкръвни операции: 7 часа лежах в моргата, но оживях

Лечителката Катерина Билай, която прави безкръвни операции: 7 часа лежах в моргата, но оживях

На Великден с мен става чудо – излязох от тялото си, блокирах техниката

Коя е тя?

Д-р Катерина Билай е завършила „Икономика“ в Москва и Медицинския университет в Украйна със специалност „Вътрешни болести“. Билай завършва и Международната академия по психоенергосугестивни науки в Лондон. След това е специализирала във Вашингтон. Била е и сътрудник на Едуард Наумов в Московския институт „НЛО“, където е работила с Лариса Салавьова и покойната Джуна. Във вените й тече украинска, немска и руска кръв. Титлата графиня наследява от дядо си Марк Загаленков.

– Д-р Билай, как да се пазим от коронавирусната инфекция, която непрекъснато се видоизменя?

– С молитви към Бог, с правилно хранене, с доброта към хората. Ето аз постоянно съм в различни градове, бях във Варна преди дни. Непрекъснато говоря колко важно е да започваме деня си с благодарност, с любов – към Бог, после към себе си. При мен хора, изкарали вируса, рядко идват, по-скоро такива, които имат сериозни проблеми от друго естество. Проблеми неизяснени, най-често напоследък помагам при магии, при „нарушени“ човешки полета.

– И как им помагате?

– Първо прочиствам подсъзнанието, после душата, защото първопричината на всички проблеми започва от състоянието на душата.

– Само с енергия ли го правите?

– С енергия, с ръце, моля Господ, чрез него. След като изчистя душата, виждам физическото тяло. Виждам всички органи с изключение на белите дробове, кожата, състава на костта вътре в нея. Не лекувам и психични заболявания.

– Това т.нар. безкръвни операции ли са?

– Може да се каже, да. Понякога само намествам органите – аз ги виждам. Понякога насочвам пръсти и ръката ми прави сама каквото трябва. Звучи невероятно, но тази бяла като мляко енергия помага за зарастването на язви и отворени рани, които при захарния диабет по принцип са нелечими. Логично обяснение нямам за всичко това, за мен е Божия воля.

Мога да възстановявам изсипвания, помагам при гастрити, колити, превити матки, миоми, аденоми, заболявания на простатата, проблеми с потентността, извадени и изкълчени крайници, дископатии. Пръстите ми са сякаш заредени с лъчи, от които болката за минути изчезва, и то завинаги. А хората, на които не мога да помогна, ги връщам. Не мога да излъжа Господ и себе си. Ако злоупотребя с дарбата си и ви кажа нещо невярно, ще ме накажат. Имам деца и внуци и не искам и те да страдат.

– Вярно ли е, че разваляте магии?

– Да. Искам обаче да ви кажа, че няма черна и бяла магия. Всичко е енергийно вмешателство, с което успявам да се преборя.

– Знам, че сте помагали на хора от партията НДСВ.

– Не говоря за хората, които идват при мен. Важно е да помагам. А за да има ефект от идването при мен, са нужни три сеанса. При първата ни среща работя с душата на човека. Прочиствам я от негативни въздействия чрез Господна енергия. При втория сеанс чрез молитва приемам енергия, но за изцеление на физическото тяло. Работя с допир на ръцете си. Третия път стигам до клетките и ги възстановявам. Всичко е в ръцете на божията воля, аз не се смятам за богопомазана или различна от нормалните хора.

Обяснение на чудото, което Господ прави чрез мен, нямам. Той е този, който казва на кого мога да помогна и кога изобщо да не се намесвам. Но 80% от хората говорят, че са добри, а действията им са дяволски. Всичко правят сред злоба. Но знаете ли, че ще дойде време, когато Бог ще накара човечеството да стане по-добро. И това нещо почва да се случва. Ето вижте, почва и в политиката в България да се случва. Аз съм обнадеждена.

– А случвали ли са ви се чудеса в лечението?

– С мен на всеки Великден става чудо. Ето и на този – легнах си да почина през деня и душата ми замина нагоре. Връщам се в някакъв момент, гледам тялото си и на масата телефона ми. Приближих се и като гръмна този телефон, развали се. И като се намести душата вътре, все едно се събудих. Това и друг път ми се случва. Освен това постоянно като ходя в страната да лекувам, все ми се случват излекувани като по чудо. Ето тази година имах най-много чудеса от измолени от Бог дечица, много жени родиха след среща с мен.

– Как открихте тази своя дарба?

– Малко преди да навърша 30 години. Тогава получих инфаркт, след като разбрах, че съпругът ми е катастрофирал. Той почина. Изживях го много тежко. След година ми се спука и апендиксът, от което получих перитонит. За малко да замина за оня свят, дори попаднах в моргата. Седем часа и половина бях там, а след това – още два часа на операционната маса. По чудо останах жива. След това вече знаех, че Бог съществува. И почнах да го моля за хора, които обичам, да се излекуват, а после те ме препоръчваха на други и така почнаха да идват при мен.

– Но сте завършили и медицина?

– Да, докато залягах над учебниците, междувременно бях станала и нещо като медиум.

– Казвате, че е важно да знаем как правилно да се молим?

– Да. Повечето хора се молят неправилно. Молитвата трябва да започва от „Отче наш“. След като си кажете правилно молитвата, имате 15 минути, в които да говорите на Господ. Освен това България е единствената страна, в която се говори противоречиво. Вие кимате с глава обратно на целия свят. След това – пожелаваш на някого нещо хубаво да му се случи – здраве, щастие, любов. А той отговаря: „Дано“. Какво е това? Първо казва „Да“, а след това блокира: „Но…“. Ако човек казва това, нищо няма да му се случи. Да не очаква изобщо. Добре е да казвате: „Дай, Боже“.

Има и думи, които се употребяват в ежедневието непрекъснато като „страхотно“, „адски хубаво“. Тези „адски“ думи никак не са съвместими с „хубаво“. Или нещо, което се случва всеки ден – питаш някого „Как си?“, а той отговаря: „Горе-долу“. Горе или долу? Няма такова нещо. Още нещо – човек се моли и казва „Господи, дай ми много малко късмет!“. Много или малко? Ето това са различни посоки на думите. Така сами си слагате спирачки в живота.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *