Смелост или лудост? Двойка се ожени върху мрежа на 121 м над земята! Вижте невероятното шоу (СНИМКИ)

Смелост или лудост? Двойка се ожени върху мрежа на 121 м над земята! Вижте невероятното шоу (СНИМКИ)

Все повече млади двойки решават да организират сватбата си на най-необичайни места. Подводните сватби отдавна са хит, както и произнасянето на съдбовното „Да“ в балон.

Много младоженци искат да превърнат сватбата си в автентично събитие, което да помнят цял ​​живот. В желанието си да бъдат различни от другите и да превърнат сватбата в едно незабравимо изживяване и дори приключение, все повече двойки избират необичайни дестинации и начини да отпразнуват встъпването си в брак.

Една такава двойка реши да направи много смел ход. Булката и младоженецът организираха сватбата си на 121 метра над земята, върху мрежа, която висеше като паяжина над огромна бездна. В смразяващите кръвта кадри Райън и Ким стоят върху мрежа, окачена над пропаст в присъствието на служител по гражданското състояние, двама свидетели и фотограф.

сватба върху мрежа

сватба във въздуха

Мрежата като паяжина, върху която застанаха и казаха съдбовното „Да“, беше в различни цветове, така че беше необичайно изживяване не само за младоженците, но и за всички, които наблюдаваха тази сцена отстрани. Видеото на младата семейна двойка стана хит в интернет, а много хора ги похвалиха за смелостта и дързостта да се решат на тази постъпка.

съпрузи

брачна двойка

„Това никога няма да съм аз“, „Това определено няма да съм аз. Щях да припадна още преди сватбата да е започнала“, „Ужасявам се, като го гледам“, са част от коментарите.

сватба във въздуха

младоженци върху мрежа

Мнозина казаха на младоженците, че не е трябвало да рискуват живота си и можеха да се оженят по-просто, а други заявиха, че за подобно начинание е нужна смелост.

въздушна сватба

шаферки сватба

Райън и Ким са професионални слаклайнери, така че нямаха проблем да висят на мрежата във въздуха. Slackline е вид екстремен спорт, който включва ходене по опъната жица на голяма височина. Професионалните слаклайнери изпълняват предизвикателни и трудни трикове на тел, което изисква много опит и изпипани техники.

сватба във висините

двойка върху мрежа

незабравима сватба

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *