Гълъбина от „Ергенът“ развърза език след отпадането – ето какво сподели за пияната Християна и задкулисните игри:

Гълъбина от „Ергенът“ развърза език след отпадането – ето какво сподели за пияната Християна и задкулисните игри:

Още в първия епизод на “ Ергенът 3″ станахме свидетели на първата изгонена участничка. Вярно, чувството да си тръгнеш още на първата вечер никак не е приятно, особено пък ако се касае за романтично шоу, рекламирано, че нещата се случват по симпатия, а не че си загубил в дадена игра.

Затова никак не е за чудене, че Гълъбина, която напусна шоуто още веднага засипа Алек Младенов както и самата продукция с тежки слова в  подкаст в Ютюб.

И поднесе на зрителите някои доста пикантни подробности. Макар престоят  й в имението да бе много кратък.

Гълъбина Ергенът интервю

Пред водещите тя обясни, че влизането в шоуто, в което Алек я посрещна, е била доста по интересна и продължителна. Зрителите не видели всичко от срещата между тях.  Когато попитаха мацката дали Ергенът е напълно натурален или играе по сценарий, тя първо замълча. Но после отвърна,  че усетила някакво напрежение в него и притеснение, и не може да си спомни дали е бил напълно естествен. Но не пропусна да подчертае, че се усещало голямо напрежение.

Гълъбина

Гълъбина направи опит да защити напилата се като казак психоложка. Като каза, че дамата била прекалено чувствителна и  двете си допаднали. Призна още, че не видяла как тръгнал конфликта на Христана с Теа, а враждата пламнала по време на купона защото и двете претендирали за кралици на партито.

Християна Ергенът пияна

Иначе за себе си отпадналата мома каза, че е добронамерен човек и отличен балансьор.

Това обаче било забелязано от продуцентите, които решили, че в шоу като „Ергенът” нямат нужда от момиче като нея. Смятали, че тя ще помирява участничките и ще потушава скандалите. А форматът се следи от публиката точно заради кавгите между тях.

Гълъбина интервю

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *