Майка на 5 деца живеела в барака без условия. След ремонт те не познали дома си /снимки/

Майка на 5 деца живеела в барака без условия. След ремонт те не познали дома си /снимки/

Животът на Силвия не може да се нарече щастлив и спокоен. В ранна възраст тя останала сирак и дълго време живеела в приют.

И дори когато беше осиновена, новото семейство не й дало нужните любов и грижи. Силвия се омъжила рано – общо успяла да се омъжи три пъти. Двама от съпрузите й внезапно починали. А третият се оказал истински тиранин. Тя трябвало да избяга от него с петте си деца.

Жената се настанила в малка барака, където нямало никакви удобства, разбра Магазина за Новини. Семейството се миело в детска баня, а всички удобства били на улицата.

майка-с-5-деца

къща-отвътре

детска-стая

стара-стая

Разбира се, Силвия искала децата й да живеят в по-удобни и добри условия. Тя обаче нямала пари за ремонти. Но жената решила да опита късмета си. Тя написала писмо до предаването „Нашият нов дом“. Като научили за ситуацията и тъжната история на героинята, те откликнали и решили да помогнат на жената.

ремонтиран-дом

нова-кухня

Скоро къщата била просто неузнаваема, работниците увеличили площта, защото преди тя била само 25 квадратни метра.

Те построили мансарда и веранда. Всички удобства и банята били преместени в къщата. Направили място за работа на Силвия, защото тя е фризьор и приемала клиенти у дома. А децата се сдобиха с удобна детска стая, където могат да играят и да си правят домашните.

къща

нова-детска-стая

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *