Съпрузи спряха алкохола и сладкото заради облог: Погледнете само как изглеждат днес! (СНИМКИ)

Съпрузи спряха алкохола и сладкото заради облог: Погледнете само как изглеждат днес! (СНИМКИ)

Лекси и Дени Рид дълго време се бореха с дебелината, но окончателно взеха смелото решение да променят живота си „от корен“. Тяхната история е вдъхновяваща и показва как волята може да донесе положителни промени в живота на всеки човек.

Това пътуване към здравето и промяната на навиците им изобщо не е било леко. Лекси и Дени разбрали, че трябва да предприемат сериозни стъпки, за да отслабнат и подобрят своето здраве.

Когато взели съдбовното решение, те се заклели да го следват до край, без оглед на пречките, които се появят на пътя им. Дори се хванали на бас!

двойка дебеланковци

Техните резултати на края на това трансформиращо пътуване наистина са впечатляващи. Лекси и Денис станаха истински извор на вдъхновение за много хора по света.

Как изглеждал пътят на трансформацията за двойката?

Преди да решат да направят промяната, Лекси и Дени прекарваха много време пред телевизора и често посещаваха ресторанти. Нездравословната храна беше техният главен избор, който бе отговорен за тяхната дебелина.

Двойката се запознава през 2007 година, а след венчавката техните хранителни навици се влошават допълнително. Това, което е важно да се спомене, е, че Лекси никога не си е помисляла за здравословна храна преди.

пълни хора сватба

Всекидневните им дейности, независимо колко простички, се превърнали в актуални проблеми. Не можели да издържат разходките или карането на колело, което пък влияело зле на физическата им форма и здравето им като цяло.

Все пак, Лекси и Дени храбро и решително се захванали със своите проблеми. Решили да се посветят на по-здравословен начин на живот и да ги променят навиците си в храненето. Започнали да тренират, да се хранят правилно и най-важното – били си взаимна подкрепа за времето на това предизвикателно пътуване.

двойка отслабна

Тяхната трансформация не станала за една нощ, тя изисквала много труд, дисциплина и търпение. Лекси и Дени заедно работели за реализирането на своите цели и успели да постигнат невероятни резултати.

двойка трансформация

Днес Лекси и Дени се поздравяват, по-щастливи и пълни с енергия. Тяхната приказка е доказателство, че е възможно да се победи наднорменото тегло и да се подобри значително качеството на живот, стига човек да има волята за това!

двойка отслабна

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *