Милена от „Ергенът“ болезнено за обидите, че е травестит, и трите срещи със смъртта

Милена от „Ергенът“ болезнено за обидите, че е травестит, и трите срещи със смъртта

„Отдавна чаках този момент, за да си поговорим. Държа на дълбоките и истинските неща. За мен стойностните неща са всъщност невидимите. Намирам смисъл в малките неща, в детайлите. Очите лесно се пленяват, но истински важното е невидимо за очите“ – сподели Милена, което е родена в София, но по душа е френска аристократка от XIX век.

Снимка: bTV Media Group

„Имала съм труден живот. При мен се оформи един кръг – неспокойна, конфликтна семейна среда и после на училище, където най-уязвимите биват нападани. Обидите започнаха.

Наричаха ме травестит. Аз бях високо момиче… мечтаех си да бъда най-грозното момиче, но момиче, не травестит! Утехата ми беше учението, бях пълна отличничка“ – призна Милена пред Алек.

Снимка: bTV Media Group

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg

„Целият ми живот е минал в трудности. Имах анорексия, тежка степен. Била съм три пъти на прага на смъртта. Живея моя четвърти живот, затова оценявам всяка минута от него“ – сподели през сълзи Милена, която е имала 6-годишна връзка с един от световноизвестните учени в областта на теоретичната физика.

„Ти си толкова тиха и спокойна. Заслужаваш цялата любов на света и да имаш само усмивка на лицето си“ – успокои я Алек.

„Тя е кристално чиста, не знам как ще се справя с тази чупливост“ – добави Ергенът пред камерата на романтичното риалити.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *