Бг Барби се оплака: Лекарят ми отказа да ми помпа още устните! (Но тя намери по-алчна докторка)

Бг Барби се оплака: Лекарят ми отказа да ми помпа още устните! (Но тя намери по-алчна докторка)

in КЛЮКАРНИК 02.03.2024 3 Views

Бг Барби се оплака, че нейния лекар отказал да й помпа повече устните с хиулорон

Той, който от години уголемява джуките й заявил, че ако продължава може да си докара некроза на устните и лицето си.За това се оплака момичето с най-големите джуки в социалната мрежа.

Само че Андреа Иванова от Бургас не се отказала. Гордата собственичка на най-голямата уста заяви, че ще продължава да слага филъри в устата си.

„Той като не иска, не иска, загубата е за него. Намерих в нета немска лекарка, която защитава момичетата с уголемени устни. И не се притеснява да им прави процедури. Тогава реших да се свържа с нея. И тя да продължи да ми прави промени по лицето ми, щом в България ми отказват“, заинатила се е бургазлийката.

Затова Бг Барби възнамерява да лети дотам, за да продължи да уголемява джуките си. Но първо й предстои да се дипломира в Софийския университет със специалност „Немска педагогика“.

„Свикнала съм с хейта, аз съм над нещата“, фука се джукестата мадама.

Андреа продължава да чака своя принц, но получава само предложения за свалки. Тя радва загорели мъжкари в платен еротичен сайт. Твърди, че те й предлагат да й купят самолетните билети до Германия, но тя категорично отказвала.

Досега Бг Барби е пръснала над петдесет бона, за да реализира мечтата си и да се превърне в известната жива кукла. Освен джуките, тя подобрява скулите и брадичката си, като рекордът й е шест вливки за броени часове.

Източник: Crimesbg.com

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *