Венелин Петков си взе децата от Маданска

Венелин Петков си взе децата от Маданска

Скандално разделените Венелин Петков и Николета Маданска очевидно най-сетне са постигнали консенсус за отглеждането на двете им деца.

Журналистът показа в социалните мрежи снимки със синовете си, като даде ясен знак, че той също се грижи за тях след раздялата с майка им, пише Ретро.

Слуховете, че спортната водеща не разрешавала на бившия си любим да прекарва време с малчуганите Йоан и Михаил се оказаха пресилени. Въпреки това бившата тв двойка продължава да бъде в обтегнат отношения, като наскоро в медиите излезе новина, че двамата водят дело. То е за подялба на родителските права, както и на общ имот, който обитавали по време на дългогодишната им любовна авантюра.

Венелин и Николета нямат брак, което допълнително усложнявало процеса, но двамата били склонни да отстъпят и да се споразумеят извън съда, затова се стигнало до неизбежната намеса на Темида.

Докато обаче съдебните ни разпри текат, Маданска cе е съгласила да не дели децата от баща им и те имат шанс да прекарат самостоятелно време с него. Наскоро тя се върна на екран като водеща на спортните емисии в Би Ти Ви и вече й е нужна повече помощ за отглеждането на двете момчета.

Допреди месец красивата телевизионерка се грижеше сама за тях и разчиташе на подкрепата единствено на своите родители, при които се премести да живее след разлъката с Петков. Тя се настани в семейната им къща в село Лозен до София и се бе посветила изцяло на майчинството, но законният му срок за нея изтекъл и трябвало да се върне незабавно на работа, защото останала без доходи.

Михаил и Йоан обаче вече ходят на ясла и пред спортната журналистка нямало пречки да се върне обратно в екипа на Би Ти Ви.

“Отново на екран след три години и половина. Мина доста време, но щом камерата светна, всичко се получи толкова естествено, все едно не сме се разделяли задълго“, написа Маданска за първия си работен ден в спортната редакция на телевизията. Докато беше с Петков, тя не бе желана в нюзрума от предишния шеф Антон Хекимян, но след като той влезе в политиката, а тя се раздели с Петков, пътят й обратно стана далеч по-безпроблемен.

Тя не говори публично за личния си живот, но пред приятелки изтъкнала, че причината за разлъката с Петков била тежкият му характер.

Въпреки че му роди две деца, двамата така и не минаха под венчилото. Сега Николета нямала нов мъж в живота си, издават запознати. 50-годишният Петков пък продължава да е ерген и си изкарва прехраната като преподавател на малки деца в частно столично школо, след като бе уволнен от Би Ти Ви.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *