Помните ли сестра Керъл Хатауей от „Спешно отделение“? Вече е на 56 и изглежда фантастично:

Помните ли сестра Керъл Хатауей от „Спешно отделение“? Вече е на 56 и изглежда фантастично:

Първият наистина качествен докторски сериал от близкото минало, който приковаваше българския зрител пред екраните – „Спешно отделение“ създаде плеяда от звезди, най-ярката сред които безспорно е Джордж Клуни.

Мнозина обаче си спомнят и красивата сестра Хатауей, пресъздадена блестящо от актрисата Джулиана Маргулис, за която тази роля бе големият пробив на екран.

Е, днес сестра Хатауей е на 56, но изглежда все така фантастично, както и преди няколко десетилетия и наскоро взе решение да поднови кариерата си. Любопитното е, че старша сестра Керъл Хатауей трябвало да се появи само в пилотния епизод на сензационния сериал от 90-те.

Но любовта на публиката я спасила от екранна смърт и актрисата Джулиана Маргулис получи пропуск в света на червените килими. Може ли да я срещнем там и днес?

Маргулис и Клуни

Блестящата игра на Маргулис в „Спешно отделение“ бе отбелязана от критиците с награда „Еми“. Маргулис беше единственият член на актьорския състав, който спечели „Еми“ за изпълнението си и получи още пет номинации. Нейният героиня трябваше да се справи с психо-емоционална нестабилност, тя се опита да се самоубие, заради д-р Рос (Джордж Клуни) и дълго време търсеше любовта. В крайна сметка сестра напусна сериала след 6 сезон, а нейната героиня замина за Чикаго, за да заживее с д-р Рос.

Шест години след края на сериала Джулиана се сдоби със собствена звезда на Холивудската алея на славата. По това време актрисата успя да бъде запомнена и с ролята на съпругата на осъдения прокурор в телевизионния сериал „Добрата съпруга“.

Джулиана Маргулис днес

Днес 56-годишната актриса е далеч от образа на Карол. Тя сериозно е отслабнала, гладката „опъната“ кожа загатва за пластичност, макар и умела.

Джулиана Маргулис на 56

Джулиана Маргулис

Годините са добавили женственост към Маргулис. Безупречно подбраните тоалети, с които се появява на благотворителни събития и филмови премиери, едва ли биха се харесали на нейната героиня от „Спешно отделение“. Но със сигурност щеше да оцени усърдието, с което Джулиана наскоро възобнови кариерата си.

Джулиана Маргулис и Рийз Уидърспуун

Тя участва в комедийния сериал Dietland, участва в National Geographic и работи с Рийз Уидърспун и Дженифър Анистън в The Morning Show.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *