Резил! Сравниха Ергенът с магарето от Шрек

Резил! Сравниха Ергенът с магарето от Шрек

Не му е било лесно на новия Ерген Александър Младенов да се справи с 26-те дами в Гърция, а още по-трудно ни се справил с негативните коментари по свой адрес в интернет.

Макар статистиката да показва, че Алек е един от най-харесваните Ергени до момента, зевзеци успяха и на него да намерят кусури, пише Intrigi.bg.

Александър Младенов наистина е магнетичен, но има лошият навик да се смее твърде изкуствено, особено когато е притеснен, коментират по форумите в нета. В действителност Алек отваря доста широка уста, когато се хили, или пък показва всичките си зъби от край до край.

Зрители дори са направили забавен колаж, сравнявайки Алек с Магарето от анимационния филм „Шрек“. Мемето е едно от най-споделяните в социалните мрежи и предизвика стотици подигравателни коментари и закачки по адрес на Ергена.

Дори най-върлите му фенки признават, че малко преиграва с широките усмивки и се чудят защо никой от екипа не го е посъветвал да се обере малко в мимиките.

Ако оставим магарешката усмивка настрана, към момента Алек е един от най-харесваните избори на риалити шоуто. Повечето зрители са на мнение, че Младенов е много по-балансиран от първия Ерген Виктор Стоянов и в същото време далеч по-сговорлив от втория – Евгени Генчев.

Източник: ХотАрена

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *