Скандал разтърси „Ергенът“: 22 момичета ти казват, че си мърла. Ти си вещица

Скандал разтърси „Ергенът“: 22 момичета ти казват, че си мърла. Ти си вещица

Огромен скандал разтърси „Ергенът“, след като юрист и училищен психолог обърнаха къщата наопаки с разменени обиди и вулгарен на моменти тон. Искрата запали Силви, която определи поведението на Христиана за просташко в романтичното риалити.

Славата ти бързо ще залезе след още два коктейла, защото такива пошли хора не се толерират от обществото, изригна Силви.

Това наложи Христиана да й напомни, че всичките други 21 момичета са срещу нея и затова си седи сама в ъгъла, на което юристът отговори, че е по-добре да бъде сама, отколкото зле придружена.

Всички други дами обаче, с изключение на Магдалена, застанаха на страната на Христиана, и коментираха, че след като мнението на толкова много жени е единодушно, Силви може би трябва да се замисли.

Юристката обаче изобщо не се трогна от тази забележка и продължи да е настъпателна. „Аз не мисля, че имам проблем, но щом толкова момичета мислят по един и същи начин, значи вие сте като овце“, провокира ги тя.

Тук пердето на Христиана окончателно падна и след като определи Силви за черната овца, опита да я постави на място.

„22 момичета тук ти казват, че ти си мърла. Ти носиш черна енергия, ти си вещица“, избухна кюстендилката.

„Трябва да се донесе светена вода и тамян да осветим къщата. Ще видим, може да викаме поп да опее къщата“, заяви още бясната Христиана.

В края стана ясно, че Ивелина не получи роза и отпада от надпреварата за сърцето на Алек.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *