ВСИЧКО Е ЛЪЖА: Ергенът Алек има приятелка навън и изобщо не е това, за което се представя! (ВИЖТЕ ТУК)

ВСИЧКО Е ЛЪЖА: Ергенът Алек има приятелка навън и изобщо не е това, за което се представя! (ВИЖТЕ ТУК)

„Ергенът“ за пореден път доказа, че е капан за балами, ако изобщо е останал човек, който да вярва във формата и така нареченото „дирене на любовта“…

Новината, която днес разтърси мощно мрежата е, че симпатягата с „честни сини очи“ Алек Младенов всъщност не е и на йота това, за което се представя.

Най-голямата измама, в която, разбира се, участват продуцентите и сценаристите на предаването, е фактът, че той има приятелка. Имал я е преди „Ергенът“ и я има и днес – същата жена, която определено не е сред участничките.

„Постоянно са заедно, редовно се засичаме в близко заведение, на което са клиенти и са все още силно влюбени. Гаджето на Алек е над 30-така и има дете, а двамата са двойка от доста време“, твърдят съвсем категорично хора, които познават Младенов.

Те също така обясниха, че образът, който Алек показва в предаването, няма нищо общо с неговото истинско Аз.

„Той там е постоянно ухилен, малко го преиграва даже. В реалния си живот е коренно различен човек – да, възпитан е и се държи учтиво, но е почти винаги сериозен, рядко се смее и определено няма чувство за хумор. Просто си е такъв. А останалото е сценаристка измислица“, категорични са източниците.

Източник: Crimesbg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *