Зрителите победиха! БТВ променя изцяло „Денсинг старс“

Зрителите победиха! БТВ променя изцяло „Денсинг старс“

След второто издание на живо на „Денсинг старс“, аудиторията изцяло промени мнението си за амбициозното шоу. Зрителите вече са доволни, че някой обръща внимание на коментарите им.

Отзивите за първия епизод на танцовата надпревара бяха съсипващи за bTV, като мнозина заявиха, че ще бойкотират шоуто, ако нивото му не бъде вдигнато незабавно. Критиките бяха основно към водещите Алекс Раева и Краси Радков, чийто хумор беше по-скоро като за конкурс за кючек или туъркинг.

Аудиторията на „Денсинг старс“ обаче е на малко по-високо ниво, иначе просто не би издържала предаване за спортни танци. И това беше масово заявено в социалните мрежи.

Сага всички са доволни, че Раева и най-вече Радков са „по-обрани“, както искаха зрителите. Ясният им знак беше схванат от екипа на „Денсинг старс“, след масовото мнение, че по-добре жената на Карси Станислава Ганчева да стане водеща.

Сега зрителите се групират пред нова мишена – журито.

Както можеше да се очаква, след две излъчвания на „Денсинг старс“, сред българите в социалните мрежи рязко скочи броя на „експертите“ по танци.

Хора, които със сигурност нямат професионалния опит на съдиите, с лека ръка ги нападат, обявявайки решенията им за неадекватни, незаслужени и т.н.

В момента най-острите различия между зрители и жури са за Свилен Ноев и донякъде за Ивет Горанова. Според хората пред екрана певецът на „Остава“ е недоразумение в танците и изобщо не трябва да стъпва на паркета.

След като съдиите поощриха напредъка на олимпийската ни шампионка по карате, зрителите не скриха, че според тях оценките за Ивет и партньора ѝ са били твърде щедри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *