Жената-скенер, Боряна Тотева – Ето къде има черна магия в дома ни и как да я познаем!

Жената-скенер, Боряна Тотева – Ето къде има черна магия в дома ни и как да я познаем!

Боряна Тотева е ясновидец, нумеролог със световно признание и повече от 25 години професионална практика.

Дарбата на Боряна се проявява още в детските ѝ години. На 8-годишна възраст тя изпада в клинична смърт.

Веднага след като отново се възстановява, при нея настъпват промени. Две години по-късно майка ѝ посещава баба Ванга, която ѝ казва, че дъщеря ѝ има дарба от Бога и след 40-ата си годишнина „Ке странства и ке стане много известна“.

Животът на Боряна напълно се променя през февруари 1991 г., когато тя сънува странен сън, от който се събужда с изключително силен прилив на енергия. След този сън ѝ се случват странни събития – започва да вижда органите на хората във форма, цвят и обем, като на скенер, посочвала проблемите им, без те изобщо да са споменавали за тях. Така се появява и прозвището ѝ „жената скенер“ .

През 1997 г. Боряна получава покана от министъра на вътрешните работи на Обединените арабски емирства Муса бет Али. Още в първия ѝ ден обаче той подлага ясновидството ѝ на тежък изпит с въпроса дали в дома му има оръжие и къде се намира то. Боряна не се поколебава и за му отговаря: „Пистолетът се намира на третия етаж в чекмеджето отдясно“. Тя предсказва с изключителна точност и оглавяването на правосъдието в емирствата от страна на по-младия брат на министъра до две години, а след това и точните година и месец на сватбата на третия брат.

До ден днешен тя помага на хора от всички краища на света, като най-добра е в откриването и развалянето на магии.

Жената скенер разкрива, че най-често срещаната черна магия се прави от жени от ромски произход. „За целта се използва черен плат, който се съшива с бели конци във вид на триъгълник. В този триъгълник са поставени: парченце сапун, восък, син камък, игла, червен пипер, парче от люта чушка, част от нокът, свинска мас, козина от различни животни, лоши билки.

Ако случайно в дома си намерите нещо подобно на описаното по-горе, знайте, че в ръцете си държите една от разновидностите на черната магия“, категорична е Боряна, която допълва, че в по-редки случаи в магията може да има поставена човешка коса, човка или сърце от кукумявка, живак, люспи от риба и много други неща.

„В някои от магиите може да има поставена дори и златна монета. Всеки от предметите, който се слага в черния триъгълник, има своя символика, свързана със заклинанието, което се произнася при правенето на магията. Съставките се комбинират в зависимост от това за какво се прави магията – за смърт, за болест, за раздяла, за омраза, за безплодие, катастрофа и др. Като пример ще посоча символиката на няколко от съставките, които изброих. Ако например сте намерили магия, в която има парченце сапун, восък или игла, знайте, че те се слагат за смърт.

В една магия за раздяла между съпрузи обикновено се слагат освен лоши билки съставки като козина от куче и котка“, обяснява ясновидката. „Не е изключено да намерите и изписани имената си в самата магия на малка хартийка или върху парче плат. Магиите може да търсите във вашия дом зад тежки мебели, които рядко местите“, допълва тя.

Методът, чрез който Боряна разваля прокоби, е восъколеенето, което е било практикувано още от древните траки по нашите земи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *