Исус втрещи в „Съдебен спор“: Жена ми успокоява бебето с дрога в кърмата

Исус втрещи в „Съдебен спор“: Жена ми успокоява бебето с дрога в кърмата

Дрога в кърмата, успокоителни и хранене на домашни котки с лястовички намеси забележителният 986-ти епизод на „Съдебен спор“ по Нова тв.

Ищецът Исус Кръстев е в предаването с иск да вижда двумесечната си дъщеря – майка й Ванеса и нейното семейство искали да му отнемат родителските права. Причината – пиел два вида успокоителни в неограничени количества – по 10 хапчета на ден и предложи да демонстрира пред камера.

Понеже страда от хронично безпаричие Исус е продал „косата и брадата си“ на влогъри от тик ток. Те го обръсват насред улицата пред камера срещу 50 лв. Освен за парите, Исус се е подложил на експеримента и заради славата – иска да стане „филмар“, тоест известен.

Проблемът не свършва дотук – приятелката му Ванеса Петрова, с която имат дъщеря, открива революционен начин да успокои плача на новороденото – да пуши трева и да успокоява детето чрез кърмата. Ванеса отрече това обвинение, но призна, че е пропушвала марихуана преди, заради което партньорът Исус й забил шамар.

В кашата е забъркан и бащата на Ванеса, Валери Петров. Именно тъстът на ищеца подклаждал дъщеря си да го напусне и й позволявал да приема наркотици докато кърми.

Бащата в България е мъжка богомолка. По конституция

Пред камерата на Жоро Игнатов се появи и бабата на Ванеса от с. Сомовит. Тя обвини Исус, че не се е прибирал при половинката си и при току-що роденото си дете по три дни.

Исус се защити по твърде интересен начин – купонясвал е с Трета бригада. Това е строителна бригада като името на фирмата бе цензурирано. Трета бригада пие яко – след запоя на Исус са му били нужни три дни, за да изтрезнее и да се прибере у дома в приличен вид.

Таткото на булката, Валери пък също има трески за дялане. Стрелял по лястовички с незаконна ловна пушка и си хранел котките с улова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *