Галена Великова живее като принцеса с мъж милионер

Галена Великова живее като принцеса с мъж милионер

Вечно усмихнатата красавица – жури в „Денсинг старс“, Галена Великова, е глезена принцеса, пише „България Днес“.

Родената в Стара Загора и завършила право в Бургас шампионка по спортни танци е глезлата на любимия си -несметно богатия грък Константинос Хайнас. Двамата имат две дъщери.

Костас нахлува в живота на Галена неочаквано, и то в момента, в който тя гради успешна кариера.

Но вместо да я затвори в кухнята, той й подава ръка, за да върви нашето момиче още по-нагоре. И търпи безропотно жертвите, които прави в името на работата.

Затова и до днес Великова казва, че половинката й е нейната най-силна подкрепа.

Любовта им не е от пръв поглед – развива се във времето. Запознават се по време на състезание. Костас решава да се захване с бизнес, свързан с танци, а в центъра тогава е бъдещата му жена.

Влюбва се в нея в мига, в който я вижда. И то не само заради професионализма, а най-вече заради усмивката, смеха, лекотата на общуване.

Галена пък открива у него бърз и остър ум, оценява високо и грижовността му. Общ бизнес почват две лета след запознанството си, тогава вдигат и сватба. До това време Галена вече идеално владее гръцки. Двамата имат училища по танци.

Преди това Костас притежава продуцентска и промоутърска компания в Лондон.

Организира концерти на известни изпълнители – U2, Дебра Хари, „Ролинг Стоунс“. Но гафът идва точно с „Ролинг Стоунс“ -седмица преди да се появят на сцената, групата изпада в транс заради див запой, изпокарва се и мениджърът отлага изявата. За организаторите следват, меко казано, куп неприятности, свързани и със солидни неустойки. Малко след това Костас се прибира е родината си и се запознава с Галена.

Двамата от години имат собствена яхта и дори частен самолет, с който много обичат да пътуват. Галена показа свои снимки от самия самолет, на който любимият й мъж я обучава на тайните на летателния апарат.

„Не съм особено екстремна личност, но обичам новите неща. Впускам се в тях през глава“, смее се Галена, която не спира да се развива.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *