Дойдох в София с едни скъсани дънки и без пари! Ако не беше Карас нямаше да съм Тони Стораро

Дойдох в София с едни скъсани дънки и без пари! Ако не беше Карас нямаше да съм Тони Стораро

Преди де стане известен и заможен изпълнител, Тони Стораро е започнал своята кариера от нищото, научи Ко4.

“Дойдох в София и имах само едни скъсани дънки, едно сако и бях без пари“, разказва Човека глас за скромния си произход. След 25 години на сцена обаче Шуменския славей е една от най-уважаваните личности в сферата на попфолка.

„Винаги съм искал кариерата на Василис Карас“, казва певецът, който винаги е взимал пример от него. След години усилия баритонът се озовава в дома на самия Карас. Гръцката легенда е бил разчувстван от гласа на българския певец

„Той ме е канел да пея на неговите роднини. Въпреки че го-неправилно на гръцки, ме покани в неговата къща и викна цялата си рода заедно с тамошни музиканти. Аз почвам да пея и те тогава почнаха да плачат. Виждам в ъгъла Карас как се е подпрял и плаче и той!“ Стораро е бил учуден от реакцията на сем. Карас.

Те са видели в мен Карас като млад“, така му обяснили разчувстваното семейство.

Този човек ми даде възможността да се докосна до неговото семейство и него. Ако не беше той, аз нямаше да съм Тони Стораро“, казва фолкз-вездата за важността на артиста на южната ни съседка Стораро е поканен на последния рожден ден на Карас.

„Бил на легло, казаха ми да не се доближавам до него, защото му е паднала имунната система. Можеше да се зарази“, сподели българският музикант, който не е отишъл в Гърция, за да празнува. „Не исках да го виждам в това състояние“, обяснява певецът.

Все пак Карас е искал да се види с Тони и му се е обадил по телефона.

„Тогава ме пита: „Кога ще те видя?“ И това ми беше последното ми говорене с него по телефона“, разстроен е Стораро, който все още скърби по емблематичния грък.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *