Емрах Стораро и Веселина вече са партньори и извън шоуто!

Емрах Стораро и Веселина вече са партньори и извън шоуто!

Те са най-младата двойка в „Денсинг старс“, а от седмици са такава и извън шоуто. Да, едва ли има учудени от факта, че Емрах Стораро си пусна „чара“ в действие и набързо вкара в леглото си своята партньорка по танци Веселина Данева.

Момичето е доста по-различно от всички, с които синът на Тони Стораро се е забърквал досега – тя е естествена, чаровна и интелигентна, а не куха и лесна бръмчалка.

Затова и бащата на Емрах не криел радостта си, но се надявал, че синчето му няма да злоупотреби с Веселина така, както обикновено го прави с всички останали. Тони Стораро дори насърчавал Емрах с тази връзка и не спирал да му повтаря, че отдавна е трябвало да си намери качествено момиче.

Всъщност Емрах и Веселина се харесали още от първите часове заедно, а химията била жестока. Източници от екипа разкриха, че около тях буквално витае високо напрежение и се усеща от всички.

„Те още не са се разкрили гласно, но всички им се радват и вече знаят истината. Особено Весито е очарователна – личи й, че е влюбена от километри, очите й искрят всеки път, когато е с Емрах“, коментират очевидците.

Дано обаче тази връзка да се развие благоприятно за танцьорката и Емрах най-после да си седне на Д-то.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *