Ивайло сипе обиди по изгонилите го от „Един за друг“

Ивайло сипе обиди по изгонилите го от „Един за друг“

И зрители и участници ясно изразиха мнението си за Ивайло Герасимов и съпругата му, като ги изхвърлиха от „Един за друг“. Така те попаднаха в подкаст с една друга така наречена „звезда“ подвизавала се в „Игри на волята“ – Денислава.

Обяснението му за ранното им изгонване тръгна естествено с оправдание:

Ние не се вписвахме в тази група събрани вътре, защото сме различни. Усетихме народната любов. Усещаше се едно напрежение и до голяма степен то се въртеше около мен.

И жена му замаза положението като обвини останалите във вилата, че са постъпили така, защото не могат да го надвият с приказки и е нямало кой да го обори в къщата, нещо което хич не е за хвалба, но жената или е влюбена или се страхува да изкаже мнение.

Причината да говоря много е, че те не разбираха какво казвам с две думи, отново опита да засегне интелекта на участниците Ивайло и с това за пореден път доказа, че всеобщото мнение за него е подкрепено и с доказателства. Сравни останалите с десетокласници.

Когато имаш пред себе си второкласници трябва да използваш повече думи, те имат дефицит на знания, думи, мисловна дейност и други неща, които не искам да изброявам. Причина за това, че ни изгониха не е самоувереността ми, а липсата на увереност у другите. Аз имам реална представа кой съм.

В заключение обобщи:

В този живот на сила можеш да вземеш, но на сила не можеш да дадеш, като имаше предвид, че останалите имат някакъв дефицит за да са на нивото му. На глупавите хора не трябва да им се прави отстъпка. Ако ти паднат мачкай колкото можеш

Явно където и да се появи дразни околните и тук го засипаха с неодобрение:

Този индивид Ивайло си е въобразил, че е велик „мислител „, с огромно самочувствие, но в действителност е комплексиран мъж, който избива комплекси с иронично отношение към другите. Жалко, че не попаднаха на умен и интелигентен интервюиращ, за да ги постави на място.

Водещата абсолютно не знае какво да попита и какво да отговори. Супер елементарна. Епизода е интересен, защото гостите са умни и все пак искат да разкажат на зрителите….

Няма друг толкова досаден лаладжия. Ужасно неприятен човек!

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *