Неузнаваема: Маги от „Ергенът“ красива и като брюнетка

Неузнаваема: Маги от „Ергенът“ красива и като брюнетка

Името на Магдалена Томова все по-често намира място в различни слухове – че е бивша на Слави Трифонов, минала е през леглото на Григор Димитров, а напоследък дори се върти упорит слух, че именно тя е голямата победителка за сърцето на Александър Младенов.

Бившата „Мис Варна“ определено е сред дамите, които правят силно впечатление с аристократичната си хладина. Самата блондинка не крие, че има силни симпатии към синеокия бизнесмен, което не се нрави на голяма част от участничките в „Ергенът“.

Ние се разровихме в социалните мрежи и намерихме стара снимка от преди доста година, на която Маги е брюнетка. Както сами можете да видите, тя е доста различна с по-тъмна коса.

Неузнаваема: Маги от "Ергенът" красива и като брюнетка

Магдалена Томова е от град Варна, но живее в София. Работи като модел и управител на столично заведение. Обича да пътува из целия свят, като понякога го прави дори и сама. Науми ли си нещо, няма какво да я спре.

Магдалена споделя ежедневието си с две прекрасни кучета, с които обичат да се разхождат из природата. Спортът е неизменна част от живота ѝ, като обожава да изкарва негативната енергия от себе си с тренировки по бокс.

Смята се за честен и откровен човек и никога не подмива несправедливост мълчаливо. Готова е на секундата да влезе във всеки спор, алергична е към лъжата, лицемерието, наглостта и безотговорното отношение.

През 2006 г., на крехка възраст, Магдалена печели конкурса „Мис Варна“, а с това интересът към нея скача лавинообразно. Тогава тя прави грешен избор, заблуждавайки се, че е срещнала правилния човек.

От дистанцията на времето, Маги вижда себе си като объркано момиче, за което единствените важни неща са били скъпите вещи и екзотичните почивки. Не съжалява, обаче за нищо, защото вярва, че е взела уроците си и е натрупала житейски опит, който я е превърнал в силна и уверена жена. Магдалена вече знае какво иска – любов, деца и уютен семеен дом, пише actualno.com.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *