Поредна издънка на Ники Кънчев, до кога ще го търпи bTV?

Поредна издънка на Ники Кънчев, до кога ще го търпи bTV?

Скандално! Днес емблематичният водещ Ники Кънчев направи голям гаф в ефира на „Стани Богат“!

Водещият подсказа отговора на участника Велислав Минчев в днешния епизод преди той да даде окончателен отговор.

Въпросът който озадачи младия Велислав бе: „Каква става британката Тони Гардинер няколко години след като е административен асистент на филма „Лоренс Арабски“?“

Възможните отговори бяха Съпруга на йорданския крал, Генерален секретар на ООН, Посланик в Сирия и Директор на МИ-5.

Велислав първоначално си беше помислил, че Тони Гардинер е била посланичка. След това обаче се замисли, че другите три са много по-впечатляващи. В този момент Ники Кънчев казва „Да станеш кралица на Йордания би било много впечатляващо“. Тези думи веднага накараха Велислав да се ориентира към верния отговор.

Ето част от коментарите в мрежата:

– Омръзна ми да слушам Кънчев как „Стани богат“ се завръща, как той е най-умният и иска да научи всички след „прекъсването“. Но предаването си вървеше и без него и то много добре, водено от Билалов.

– „Стани богат“ стана като магазин за втора употреба. Ники Кънчев си, но не си за там.

– Прекалено голямо му е самочувствието и егото на Ники Кънчев. Ненужно изтъква завръщането си. Да си ходи! Изобщо не може да се сравни с класата на г-н Билалов, който беше един прекрасен водещ. Без него предаването ме изгуби като зрител.

– Дано да престане с това държание и да започне да води нормално. За тези, които не са гледали „Стани богат”, когато Ники Кънчев го водеще преди години, съветвам ви да видите някой стар епизод, за да видите, че тогава не се е държал така гадно.

– Пънчев разваля предаването и му отнема живеца, не спира да се надува и да се подиграва на участниците. Билалов водеше много по—добре. Заслужаваше достоен заместник, а те сложиха този простак Пънчев. Пънчев вместо да взима пример и да се учи от Орлин Горанов и Билалов, които са прекрасни водещи, той се надува и не спира да изтъква ненужно завръщането си. Да не говорим, че умствения потенциал на Пънчев е толкова нисък, а тръгнал да съди другите, че не знаели. Разбирам защо от NOVA са го изгонили. Силно се надявам или Билалов да се върне, или bTV да започнат още от сега да търсят нов водещ за Стани богат, ако Билалов няма възможност да се върне, и Пънчев да изхвърчи завинаги от там. Добре, че има Последният печели с Орлин Горанов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *