Геро и Рачков продължават да копаят дъното

Геро и Рачков продължават да копаят дъното

Много оспорвано бе състезанието снощи в „Като две капки вода“ и няколко участника бяха претенденти за първото място, което се падна на Мария. Наистина най-голямата изненада е Джулиана Гани, която не е нито професионален актьор, нито певица, но с много хъс и старание прави образите си. Тя остана на косъм от първото място с блестящата имитация на Мерилин Менсън.

Имитацията на Владо Зомбори този път не бе като за първо място, но пък той изигра образа с много настроение, не без помощта на своя приятел и колега Александър Сано.

Много отдавна мечтаех да дойда в това хубаво танцувално шоу Денсинг старс. Сбърках ли? Нямах търпение, благодаря ви и да ударя едно рамо на Владо, защото все пак сме приятели.

Непрекъснато имаше препратки към конкуренцията от друга телевизия и от страна на Рачков и Геро, но не се спряха само дотук. Доста плосък скеч заформиха заедно като фокустници с една патка. Макар да опитаха да е забавно, изглеждаше доста нескопосано и немислено изпълнение. Самият Рачков на няколко пъти оцени това, което правят:

Това е дъното, дълбаем дълбоко и Геро го подкрепи:

В най-скъпото и гледано време ние правим тъп номер с патка.

Извън това нескопосано пълнене на време останалите участници бяха на ниво. Джулиана Гани и Наско Пенев изправиха залата на крака и обраха вота на зрителите.

Джулиана за мен ти си големия победител в шоуто! И голямо откритие. Много си талантлива.

Всъщност е доста добре, за тази толкова трудна задача. Браво!

Джулката е много старателна и талантлива. Браво.

Наско Пенев макар притеснен и по неговите думи с първа среща с фолклора се справи отлично и заслужи овациите на публиката.

На мен ми хареса, щом ме накара самичка в хола да си изиграя и хорото “Сватба“! ????

Браво, вече може да не се страхува от фолклора, справи се отлично.

Браво! Супер изпълнение, много труд отличен резултат!

Източник: Вихрогон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *