Вече са на 15! Ето как изглеждат днес първите осемзнаци в света и тяхната майка (СНИМКИ)

Вече са на 15! Ето как изглеждат днес първите осемзнаци в света и тяхната майка (СНИМКИ)

На 26 януари 2024 г. се навършват 15 години от най-известния случай на оцелели осемзнаци след раждане. Те бяха шест момчета и две момичета, родени в САЩ на 26 януари 2009 г.

чрез цезарово сечение. Майка им, 34-годишната Надя Сюлейман, вече отглеждаше шест деца, ставайки майка на 14 деца без подкрепата на баща! Всички деца на Сюлейман са родени чрез изкуствено осеменяване и тя твърди, че нейният лекар, който е пренесъл 12 ембриона, я е подвел.

В резултат на това лекарят беше лишен от лиценза си за етични нарушения, а случаят на Сюлейман доведе до по-строго регулиране на IVF в Съединените щати.

Надя СюлейманНадя получи прякора „Octomom“ и стана обект както на негативизъм, така и на възхищение. Въпреки трудностите, тя твърди, че обича децата си и не ги е родила за слава или пари, въпреки че се опитваше да прави пари от риалити шоута и други проекти.

майка осемзнаци

Днес семейство Сюлеxманr живее скромно, но не бедно. Надя активно използва социалните мрежи, за да публикува снимки на своите осемзнаци, насърчавайки здравословния начин на живот и веганството.

вегански бургери

За 14-тия си рожден ден децата се почерпиха с вегански бургери

Въпреки всички трудности семейството изглежда щастливо и проспериращо:

Надя Сюлеймани деца

Надя Сюлеймани

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *